Ми у Facebook
26.03.2020, 14:20

#cвої_проти_коронавірусу: сайти “ОГО” та “Рівняни” пропонують підпримку бізнесу Рівненщини

У такий складний для всієї нашої країни час, редакція “ОГО” та “Рівняни” хоче внести свій внесок у протидію поширення коронавірусу через підтримку малого та середнього бізнесу Рівненщини.
Так, від сьогодні розміщення інформаційних матеріалів (про напрямки вашої діяльності, про нові форми роботи під час карантину, про можливості доставки та особливості роботи в період карантину) для малого та середнього бізнесу нашого краю на платформах – сайт ОГО, сайт Рівняни на час карантину є БЕЗКОШТОВНОЮ.

– Ми підтримуємо ВАС, адже віримо, що тільки разом ми зможемо вистояти в цій боротьбі. Також ми оперативно реагуємо та підтримуємо всі волонтерські акції та ініціативи, які створюють та пропагують рівненські волонтери, – говорить головний редактор «ОГО» та «Рівняни» Ольга ЛІРНИК.



Свої тексти та фото для публікацій надсилайте на адресу редакції info@ogo.ua , в темі листа пишіть #свої_проти_коронавірусу, щоб вас точно не проґавили.

Зараз особливо потрібна наша єдність та сила #свої_проти_коронавірусу. Коли, як не зараз, свій до свого по своє! Підтримуйте рівненське!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ