Ми у Facebook
26.03.2020, 18:40

Російський письменник Борис Акунін заразився коронавірусом

"Валяюся з модною хворобою" - написав на своїй сторінці у Facebook 63-річний літератор, який покинув Росію у 2014-му й нині живе у Лондоні.
Фото dw.com

Російський письменник Борис Акунін (справжнє ім’я - Григорій Чхартішвілі) заразився коронавірусом SARS-CoV-2.

"Я закинув фб, тому що валяюся з модною хворобою. Трохи зміцнію - обов'язково поділюся враженнями. (СПОЙЛЕР: страх перед коронавірусом набагато страшніший за сам коронавірус. Обережним потрібно бути, а панікувати не треба)", - написав Акунін.

Російський письменник Григорій Чхартишвілі, відомий під псевдонімом Борис Акунін, з 2014 року разом із родиною живе в Лондоні. Відомий своєю антипутінською позицією, підтримував звільнення українського режисера та колишнього політв’язня Кремля Олега Сенцова. Крім того, у 2014 році підписав звернення російських діячів культури проти незаконної анексії Криму.

Тим часом у ЗМІ з'явилися повідомлення, що популярний радянський співак Лев Лещенко перебуває у вкрай важкому стані в реанімації з двостороннім запаленням легень. Тести на коронавірус показали позитивний результат.

Серед відомих людей, котрі підхопили інфекцію, іспанський оперний співак Пласідо Домінго, голлівудський актор Том Хенкс, голлівудська актриса українського походження, "дівчина Бонда" Ольга Куриленко, князь Монако Альбер II , спадкоємець британської корони принц Вельський Чарльз.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ