Ми у Facebook
27.03.2020, 10:20

На Рівненщині встановлять блокпости

ФОТО: UA:РІВНЕ

Із п'ятниці, 27 березня, на Рівненщині буде встановлено 5 блокпостів.
Два на трасі Київ–Чоп у Корецькому та Радивилівському районах, один поблизу Сарн, та ще два біля Вараша (там стратегічний об'єкт – РАЕС, і пропускний режим у місто запровадили ще раніше). Про це під час брифінгу щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції повідомив Суспільному заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що на них цілодобово чергуватимуть поліцейські, рятувальники, нацгвардійці та медики, перевірятимуть документи та з’ясовуватимуть причину приїзду, вимірюватимуть температуру водіям та пасажирам. При потребі кількість блок-постів збільшать, це буде залежати від розвитку ситуації, повідомив Ігор Тимошенко. Це ж стосуватиметься й введення в області комендантської години.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

– Є план розгортання подальших постів, ми анонсували 12 таких постів, але вони будуть розгортатися залежно від того, як у подальшому буде складатися ситуація. Комендантська година буде вводитися по мірі тієї ситуації, яку ми будемо бачити. На сьогоднішній день немає потреби цього робити. Якщо завтра буде питання і взагалі проблематика буде погіршуватися – то буде і збільшення блок-постів і комендантська година.





На правах реклами