Ми у Facebook
27.03.2020, 12:37

Українці повернуться з Росії спецпоїздом

Фото ілюстративне

Спеціальний потяг за маршрутом «Москва - Київ» для перевезення громадян України з території Російської Федерації у зв’язку з пандемією коронавірусу відправиться в Україну завтра, 28 березня.
28 березня 2020 року о 19.35 за місцевим часом планується відправка громадян України спеціальним потягом № 5 (905) за маршрутом м. Москва – м. Київ.

Придбати квитки на потяг можна в режимі он-лайн за посиланням на сайті https://booking.uz.gov.ua (Довідкова служба Укрзалізниці: +380 (44) 309-7005).
Посадка громадян України здійснюватиметься на залізничному вокзалі в м. Москва (Київський вокзал) на 15 колії і розпочнеться 28 березня 2020 року о 13.00 за місцевим часом.

У посольстві України в РФ просять прибути на залізничний вокзал заздалегідь, не пізніше ніж за 2 години до відправлення потягу. Рекомендують також мати при собі захисні медичні маски.

Звертають увагу на те, що на залізничному вокзалі вживаються посилені протиепідемічні та безпекові заходи, що вимагатиме додаткового часу для проходу до перону.

Під час посадки необхідно пред’явити квиток у паперовому вигляді (електронний квиток необхідно роздрукувати) та документ, що дає право громадянину України на виїзд з України і в'їзд в Україну (паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Повний перелік документів визначено в Законі України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» від 21 січня 1994 року).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ