Ми у Facebook
29.03.2020, 09:09

Важливо вибрати компресор під своє авто

Власники позашляховиків не з чуток знають про складність не тільки у керуванні, але й у догляді за великим авто?
Особливо це можуть підтвердити учасники автомобільних змагань, де можливості на догляд за машиною обмежені, чи не так?

Деколи протягом одного дня виникає неодноразова необхідність знизити тиск в колесах до рівня 0,8 атм та знову підкачати до 2,5-3 атм. В умовах змагань час — це дуже дороге задоволення. Потрібно спішити, аби прийти до цілі швидше. ⏱⏱

З компресором Белавто Трофі, продуктивність якого складає 160 л/хв, економія часу буде суттєвою. Він відрізняється стійкістю до екстремальних умов, тривалістю роботи 30 хвилин та підходить для будь-яких коліс.

Всі товари бренду Белавто відрізняються тривалістю життя й безвідмовністю, тому на них готові давати гарантію 2 роки.

Для звичайних машин можна використовувати менш потужні, але так само продуктивні автокомпресори. До прикладу, компресори Шторм - одні із лідерів на ринку, як двопоршневий Storm Bi-Power із швидкістю 85 л/хв та потужністю 360 Вт. До 2-х хвилин качає колеса діаметром R16, що добре підходить для невеликих вагових машин. Здатні працювати до 20 хвилин за рахунок високоякісної обмотки двигуна та мережевого кабелю зі 100% міді.

На колеса із трохи меншим радіусом 15 підходить однопоршневий автокомпресор Storm Air Power із продуктивністю 35 л/хв та потужністю 150 Вт.

У комплекті із ними завжди йде вологостійка сумка та комплект змінних насадок із запасним запобіжником.



Lido.ua провели експеримент: виміряли загальний час, витрачений для накачування чотирьох коліс позашляховика Nissan Patrol з R18.

Цікаво, що з цього вийшло? Дивіться відео, де наочно проходять весь процес підкачки із демонстрацією компресора Белавто та видовищним видом 4х4 у дії. Знайти його можна у Youtube за запитом "Компресор Белавто Трофі БК 47, 160л/хв"

За рахунок широкого асортименту 5000+ автотоварів можна завжди знайти все, що необхідно, як для спортивних автозмагань від тросів до світла, так і любителям вибратись на риболовлю, полювання, гриби і просто природу.

Окрім цього, магазин сертифікованих автотоварів одним з перших започаткував безкоштовну доставку по Україні через карантин та необхідність зайвий раз не контактувати з людьми.

Ви завжди можете звернутись до привітливого менеджера інтернет-магазину автотоварів, аби отримати детальну консультацію і підібрати гарантовано підходящу модель.





На правах реклами