Ми у Facebook
31.03.2020, 08:35

Лікарні Рівненщини отримали захисні костюми та респіратори

Медичний вантаж, що надійшов в Рівненську область з Китаю, розподілили між лікарнями області.
Нагадаємо, це понад 8720 одиниць медичних засобів для лікарів, необхідних для боротьби з COVID-19. З них 3780 респіраторів, 3940 масок, 1000 костюмів біозахисту.

Найбільшу кількість отримали госпітальні бази, куди передусім направлятимуть хворих із підозрою. Зокрема, по 150 костюмів біозахисту та по 800 респіраторів – передбачено для Рівненської міської лікарні та Сарненської ЦРЛ.

Решта засобів розподілено для закладів вторинного та третинного рівня. Окрім того, частину вантажу залишили у резерві для оперативного реагування на можливе ускладнення епідеміологічної ситуації в тому чи іншому районі, місті, ОТГ, а також для тих медзакладах, де вони будуть закінчуватися.

Також сьогодні з Всеукраїнського центрального штабу протидії коронавірусу надійшло понад 450 тисяч одиниць медичних засобів та обладнання. Всього понад 10 видів медичних засобів, серед яких: контури дихальні для немовлят та дітей; трубки ендотрахеальні; фільтри бактеорологічні; медичні датчики; термометри, одноразові бахіли та рукавички тощо.

Медичні засоби та обладнання уже розподілили між закладами охорони здоров’я.





На правах реклами