Ми у Facebook
31.03.2020, 17:20

"Жодних пільг для підприємств і штрафи", - рівнянка обурена діями влади під час карантину

Рівнянка, директор з розвитку ТМ "Щедрик" Марія Рудомська-Воронцова поділилася своїми думками про умови роботи бізнесу у період карантину.

Марію обурив той факт, що бізнесу не надали жодних пільг, натомість лякають штрафами. Рівнянка переконана, що наповнювати бюджет треба за рахунок тих, хто порушує карантинні умови, а не бізнесу, який створює робочі місця.



Жодних податкових канікул для таких як ми, жодних пільг для підприємств, які далі працюють, але вже «на ладан дихають», бо призупинили 90% своїх потужностей. Тільки штрафи за невчасні платежі. ШТРАФИ?! В такий час, серйозно?! Це можливо тільки в Україні. То ж в мене пропозиція - залишити в спокої тих хто ще хоч якісь робочі місця дає, але ввести штрафи для тих хто влаштовує масові гуляння! Серйозні штрафи впритул до кримінальної відповідальності за несплату! Так і наповните бюджет, а не за рахунок нас! От коли доведеться віддати останні труси за непереборне абсурдне бажання жрать шашлики на пікніку в період карантину, то може і карантин швидше закінчиться? І тоді всім легше буде. Бо з такими темпами ми рік в цьому всьому барахтатися будемо. Карати тих хто порушує карантин!!! Підтримати тих хто дбає про своїх працівників і людей!!! Тільки так!!!

UPD: сваритись ні з ким не хочу, хочу почути РЕАЛЬНО що буде зроблено для порятунку економіки. Поки від народного депутата України почула таке: «Пільги є, штрафи та перевірки відмінені, тільки штрафи за порушення карантину». Збираю і шукаю ще інформацію! Як я зрозуміла штрафи відмінені за невчасну оплату рахунків по комунікаціях. По ПДВ і ЄСВ неясно. Відміна перевірок це смішно, а не підтримка, ще не вистачало тільки перевірок зараз.





На правах реклами