Ми у Facebook
02.04.2020, 09:20

ТОП ідей чим зайнятись на карантині

Фото ілюстративне

Карантин - справа не одного дня. Окрім роботи, яку багато українців перенесли додому, є ще й дозвілля, яке потрібно проводити із задоволенням та користю.
Навчання.Для майбутніх вступників буде цікавою онлайн платформа Prometheus – там можна підготуватись до тесту з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови. Та на платформі можна знайти не лише курси до ЗНО, а й інші цікаві можливості.

Фітнес. Оскільки закриті спортивні зали та клуби, відвідувачі переходять на тренування в онлайн-режимі. Можна підтримувати зв'язок з тренером і за його рекомендаціями проводити домашні заняття, або тренуватися разом у прямому ефірі. У мережі знайдеться маса спортивних програм, які безкоштовно встановлюються на телефон або планшет.

Ревізія гардеробу. Після того, як проведете генеральне прибирання в будинку, дійде черга і до шаф. Довгі години під час карантину можна провести за сортуванням речей. Їх поділяють на ті, які необхідні: викинути, продати, віддати або залишити. Деякі речі однозначно потребуватимуть ремонту. Час наводити лад.

Настільні ігри.
Знайдіть час пограти з дитиною в її улюблену настільну гру. Адже у кожної малечі, ймовірно, є улюблені ігри: "Поле чудес", "Монополія", "Вгадай мелодію", "Дженга", "Ерудит" тощо. Виділіть час та пограйте всією сім'єю. Або купіть великий пазл з нескладним кадром з мультику чи картинкою з будь-якого мультику. Виберіть час, щоб всім разом його зібрати і весело проведіть вечір.





На правах реклами