Ми у Facebook
05.04.2020, 08:20

«Орел і решка» на «Інтері» досліджує світ на карантині

У неділю, 5 квітня, о 12:00 на «Інтері» відбудеться прем'єра нового сезону тревел-шоу - «Орел і решка. Карантин».
Проект вирушає в подорож по новому маршруту - світу на карантині. Тепер ведучими стануть друзі «Орла і решки» з різних країн. Вони покажуть глядачам, як змінюється наше життя сьогодні, і розкажуть про правила, за якими живуть різні міста під час пандемії коронавірусу.



«Команда «Орла і решки» об'їздила майже весь світ, розповідаючи, як можна відпочити за 100 доларів або ж маючи «золоту» карту з необмеженим бюджетом, але зараз ми змушені визнати: сьогодні краще залишитися вдома, - каже генеральний продюсер проекту Олена Синельникова. - Однак сидіти на одному місці ми не можемо, тому знайшли вихід - запропонували всім нашим друзям і глядачам стати ведучими «Орла і решки» і розповісти про життя в своєму місті під час карантину. У кожному випуску тревел-шоу «Орел і решка. Карантин» ми будемо згадувати місця, в яких побувала команда проекту, і дізнаватися останні новини від наших спецкореспондентів з різних куточків світу».



Коли країни почали оголошувати про закриття кордонів, команда «Орла і решки» знімала новий випуск сезону «Чудеса світу 2» в Індії. У першій «карантинній» програмі глядачі побачать, як знімальна група проекту екстрено поверталася додому. І як тепер йдуть справи в Індії, яка відправила все своє мільярдне населення під домашній арешт.

Також «Орел і решка. Карантин» покаже, що зараз відбувається в Італії - першій з європейських країн, що потрапили під удар епідемії. Глядачі побачать знамениті бутики Мілана, в які тепер не потрапити навіть з «золотою» картою, і Міланський собор, перед яким вже ніхто не робить фотографій. Дізнаються, які обмеження прийшли в життя італійців і що буде за їх порушення. А ще - як переносять самоізоляцію жителі Нью-Йорка, Валенсії, Сіетла і Сеула.



Також «Орел і решка» покаже, які порядки тепер панують на «батьківщині» коронавірусу - в Китаї. Чому без телефонного додатка, маски і термометра китайці не виходять навіть за межі свого мікрорайону? Відповіді на ці та багато інших питань - у першому «карантинному» випуску тревел-шоу «Орел і решка» в неділю, 5 квітня, о 12:00 на телеканалі «Інтер».

Ведучі програми готові зробити унікальний подарунок – записати персональне відеопривітання. Цей лот можна придбати на сайті благодійного аукціону deti.inter.ua. Всі зібрані кошти підуть на придбання апарата гемодіалізу в дитячу клініку «Охмадит».

Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами