Ми у Facebook
11.04.2020, 14:40

У Львові раптово помер військовий капелан і волонтер Андрій Дуда

Він десятки разів їздив на передову, займався на Донбасі просвітницьким та милосердницьким служінням, горів любов’ю до України...
10 квітня 2020 р. близько опівночі, напередодні Лазаревої суботи, на 44 році життя, раптово помер протоієрей Андрій ДУДА, клірик Свято-Миколаївського храму м. Львова, капелан і волонтер. Про це повідомив митрополит Димитрій Рудюк.

“Висловлюємо свої співчуття декану Львівського благочиння митрофорному протоієрею Ярославу Дуді, їмості та всім родичам покійного. Це надзвичайно важка втрата для усіх нас. Її зараз важко збагнути. Отець десятки разів їздив на передову, там де зараз вирує війна, займався на Донбасі просвітницьким та милосердницьким служінням, горів любов’ю до України”, — йдеться у повідомленні.

Протоієрей Православної церкви України, клірик найдавнішого львівського храму напередодні відслужив Божественну літургію, причащав прихожан, а пізно ввечері з ним стався інсульт...

Андрій Дуда був військовим капеланом у 80 бригаді десантно-штурмових військ, нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.





На правах реклами