Ми у Facebook
14.04.2020, 13:20

Рівненщина увійшла в п’ятірку областей, де дотримуються правил самоізоляції

Український мобільний оператор «Київстар» на своєму вебсайті запустив інтерактивну онлайн карту. Вона показує індекс самоізоляції під час пандемії коронавірусу COVID-19 у кожній з українських областей.
Так, Рівне увійшло у топ-5 міст з найвищим індексом дотримання самоізоляції – 42%.

Рейтинг серед обласних центрів очолив Львів - 62%,Тернопіль – 59%, Черкаси – 48%, також у лідерах Івано-Франківськ – 37%.

На онлайн карті відображено індекс самоізоляції в регіонах України. Зокрема, такий показник на Рівненщині становить 13,37%. Найвищі показники зафіксовано у Київській і Одеській областях – понад 20 %.

+15: На Рівненщині зростає кількість хворих на COVID-19

Методологія визначення індексу дотримання самоізоляції будується на основі аналітики зміни базових станцій телефонами групи абонентів Київстар і віддалення від зони переважного місця розташування на радіус більше 1000 м в рамках календарного дня, за який виконується розрахунок даних.

«Зараз вся увага людей прикута до новин та даних про ситуацію в країні та світі. Ми сподіваємося, що наочна ілюстрація важливої та корисної інформації у вигляді інтерактивних графіків і карт, побудованих на основі даних big data, допоможе користувачам краще зрозуміти, що відбувається», - коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.






На правах реклами