Ми у Facebook
16.04.2020, 11:00

Щоб паска вдалася: перевірений рецепт відомої рівнянки

Традиційно чимало господинь печуть святкові паски саме у Чистий четвер. Щоб паска вдалася треба підходити до її приготування з чистими помислами та щирим серцем. А ще мати перевірені рецепти.
Саме таким перевіреним рецептом ми хочемо сьогодні з вами поділитися.
Публікуємо для вас фірмовий рецепт паски від засновниці ТМ Щедрик – Ольги Юхимівни Рудомської. Паски печуться на велику родину, тому виходить до 20 штук (залежно від діаметру форм).

Інгредієнти:
– пакет молока ТМ Щедрик
– 400 г підсирного масла ТМ Щедрик
– 200 г олії
– 20 яєць
– до 3 кг борошна
– 200 г свіжих дріжджів
– 500 г родзинок
– цедра 2 лимонів
– 1 кг цукру
– 1 ст. л. солі
– 2 пакетики ванілі

Приготування:
1 кг цукру збити з 20 жовтками,🥚 вилити в миску для опари. Туди додати 400 г розігрітого масла, 200 г олії та 1 літру гарячого, щойно скип’яченого молока.🥛 Суміш вимішати і охолодити до 40 °С.🌡️ ⠀
Тоді ввести 200 г свіжих дріжджів, розтертих з ложкою цукру і додати 1 кг борошна. Добре вимішати і залишити сходити у мисці, накривши рушником на 1-1,5 години. Як тісто зійде, додати цедру, 🍋сіль, ваніль та запарені завчасно родзинки.⠀
Місити тісто протягом 40 хв – години,⏳ поступово додаючи до 2 кг борошна. ⠀

Перед початком приготування помолитися, а замішуючи тісто, думати лише про хороше.



Спробуйте і ви!
Купуйте продукти у мережі фірмових магазинів або замовляйте доставку додому через #доставка_Щедрик🚙📞






На правах реклами