Ми у Facebook
18.04.2020, 16:14

Настя Каменських поділилася ексклюзивним меню для схуднення

Відома співачка Настя Каменських у своєму Instagram детально розповіла про спеціальне здорове харчування, що дозволяє скинути зайві кілограми на карантині.
Співачка зізналася, що приймає їжу в один і той же час невеликими порціями п'ять разів на день – і так виробляється харчова звичка. У меню співачки переважають овочі, фрукти, нежирне м'ясо і риба. А ось солодощів і борошняних продуктів в її раціоні місця немає вже давно.

фото з prm.ua
фото з prm.ua


"Порції у мене завжди нормального розміру. Я ніколи не морю себе голодом, але харчуюся правильно і збалансовано!" - сказала Каменських і надала докладний план харчування на цілий день.

На сніданок співачка їсть зварену на воді вівсянку без солі і цукру з яблуком і горіхами, або натуральний несолодкий йогурт з подрібненим яблуком або зеленою грушею.

На другий сніданок готує омлет з руколою, листям салату, базиліком і слабосоленим лососем або авокадо.

"Омлет я роблю тільки зі збитих яєць. Без молока або вершків. Так набагато корисніше!" - поділилася секретом Настя.

Обід співачка ділить на три частини. На тарілці обов'язково повинні бути білок, гарнір з складних вуглеводів і овочі (свіжі - салатні листя, огірки, рукола, або приготовані на пару)

Це може бути відварна куряча грудка, яловичий стейк на грилі, парова куряча котлета, риба (сібас, дорадо) на грилі або морепродукти. Гарніри співачка готує на воді, без додавання солі і масла. Щоб зробити гречку смачнішою, Настя радить заправити її оливковою олією і соєвим соусом. Співачка використовує тільки оливкову, давно відмовившись від соняшникової.

Два-три рази на тиждень на обід вона готує легкі овочеві супчики з куркою. Овочі можна брати на свій смак, а ось картоплю варто використовувати мінімально.

"За час зберігання вона накопичуйте більше простих цукрів і втрачає більшість своїх корисних речовин. Інша справа з молодою картоплею, але зараз поки не сезон. Зелень в суп краще додавайте безпосередньо перед подачею на стіл, щоб зберегти всі її корисні властивості", - радить Настя.

Вечері Каменських також розділяє на дві частини. Перший - о 16.00. Він складається з білка, гарніру і овочів. Другий вечірній прийом їжі - через три години. Це 150 г сиру жирністю 5% і чашка чорного чаю.

До речі, протягом дня Каменських дозволяє собі тільки одну чашку кави з мигдальним або кокосовим молоком і одну чашку чаю. В інший час п'є чисту воду - по 2-3 літра на день. Настя радить за 20 хвилин перед кожним прийомом їжі випивати склянку води.

"Саму їжу не запивати, щоб не збільшувати загальний обсяг їжі в шлунку і не розбавляти шлунковий сік", - радить Каменських.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

Нагадаємо, міський голова Рівного не проти подивитися на Настю Каменських. Потап відверто розповів, як освідчився Насті Каменських





На правах реклами