Ми у Facebook
21.04.2020, 19:00

Як карантин впливає на стосунки в сім'ях зірок? (+ВІДЕО)

Програма «Ранок з Інтером» з'ясувала, як в умовах карантину вибудовують відносини з дітьми та подружжям Оля Полякова, Ірина Федишин, Катерина Кухар та Олександр Стоянов.
В Україні карантин триває вже більше місяця. Для багатьох постійне перебування в сімейному колі стає справжнім випробуванням, адже люди не звикли так багато часу проводити з рідними. У тому ж Китаї, наприклад, результатом тривалої самоізоляції стало неймовірне кількість розлучень.



Пісні Олі Полякової змушують танцювати одночасно десять тисяч глядачів на концерті. А ось знайти спільну мову з двома дочками для неї виявилося непросто. Зірка не приховує: вона виявилася неготовою проводити так багато часу з дітьми. Про свої карантинні будні та взаємини з дочками Королева ночі розповідає в соцмережах щодня. «Старша донька мене не слухається, думає, що вона доросла, робить все на зло, - зізнається співачка. - А молодша - хороша дівчинка, але зі складним характером».



Ще одна зіркова мама - Ірина Федишин - своїх синів Олега та Юрія через постійні гастролі бачила рідше, ніж хотілося б. Зараз вона надолужує згаяне: з дітьми й уроки вчить, і в ігри грає, і гімнастикою займається. Артистка каже: сини від маминої уваги не втомились. А ось як їй вдається уникнути сварок з чоловіком і продюсером Віталієм Човником, з яким вони постійно разом - і вдома, і на роботі? Ірина поділилася секретом: «Намагайтеся навіть на карантині надягати яскраві речі, це піднімає настрій. Кожен день потрібно робити мінімальний мейк: легкий рум'янець, трохи підфарбувати вії, укласти волосся. Це важливо, тому що скрашує щоденну рутину».



Віталій та Ірина визнають, що за такий тривалий період перебування вдома всією сім'єю навіть їхні перевірені часом стосунки іноді дають збій. Щоб не сваритися і не нудьгувати в чотирьох стінах, подружжя радить більше уваги приділяти спільній фізичній праці. «Можна куховарити разом, прибирати, наводити лад у шафах, приміряти гардероб», - перераховує список справ співачка. Зі свого боку, чоловік і продюсер Ірини, Віталій Човник, теж робить кроки для зміцнення стосунків, які радить робити й іншим чоловікам: «Принесіть дружині каву в ліжко. Зробіть перестановку меблів, навіть це змінить обстановку в домі».

У родині прими і прем'єра Національної опери України Катерини Кухар і Олександра Стоянова без діла майже ніколи ніхто не сидить. «Розподіліть домашні обов'язки, - радить Катерина. - Наприклад, хтось сьогодні готує, хтось прибирає, хтось робить домашнє завдання з дітьми. Син займається футболом, вони з чоловіком влаштовують челендж з приводу футбольних трюків».




«Ігор просто мільйон можна придумувати! Пофантазуйте», - продовжує Олександр Стоянов.

А якщо виникають непорозуміння, у Катерини й Олександра є кілька перевірених роками рецептів. «Якщо ми, наприклад, посварилися, розлютилися, посварилися, ми ніколи не засинаємо з цією образою, намагаємося поговорити до того, як ляжемо спати», - ділиться Катерина Кухар.

Олександр Стоянов радить: якщо відчуваєте, що не можете заспокоїти дружину, відстороніться, вийдіть в іншу кімнату. «Саша у нас в родині - холодна вода, я - полум'я, він вчасно гасить його, він правильно це робить, - посміхається Катерина. - Він може запалити свічки, набрати мені ванну, налити келих вина та зачинити мене у ванній». І - спрацьовує!

Зірки своїм прикладом доводять: у будь-якій справі важливо знаходити компроміс і враховувати інтереси іншої людини. Тоді в домі буде панувати злагода, а карантин перетвориться з монотонного випробування на приємний відпочинок у домашній обстановці.

Сюжет «Ранку з Інтером» про те, як зірки проводять карантин, і коментарі відомого психолога Олени Рихальської з приводу методів, які вони вибирають для комфортного життя в самоізоляції:



Текст і фото - Ранок з Інтером





На правах реклами