Ми у Facebook
24.04.2020, 15:31

Хто уміє в Рівному професійно обслуговувати авто?

Напевно, для кожного чоловіка його автівка – одна із найцінніших на світі речей. Але для того, щоб «ластівка» постійно бігала, необхідний якісний догляд. І, якщо деякі незначні маніпуляції може виконати будь-який водій, то серйозні технічні роботи краще довірити професіоналам.
Довіряти своє авто професійним майстрам вигідніше з кількох причин:

1. Фахова робота експертів і майстрів майже виключає помилку, а це у свою чергу позбавляє потреби звертатися до іншого сервісу.

2. Фахівці оберуть найбільш оптимальну та економну схему ремонту або обслуговування машини, що зменшить потенційні витрати.

3. Серед персоналу автосервісів завжди знайдуться майстри, які спеціалізуються на конкретних галузях автомеханіки й можуть швидко вирішити поставлену задачу.

4. Обслуговування у спеціалістів заощаджує не тільки ваш час та гроші, але й береже нерви, а це, погодьтеся, теж дуже важливо.

Сьогодні СТО у Рівному є велика кількість. Проте справжніми віртуозами у цій сфері є Bosch Car Servise, зокрема СТО Рівне.

«Бош Авто Сервіс» піклується про автомобілі майже сто років – починаючи з 1921 року. За цей час фірма змогла створити не тільки міцні традиції, але й випрацювати чітку, зрозумілу й ефективну систему обслуговування клієнтів. Атестацію зобов’язані проходити усі представництва, тож можна бути впевненим – вас очікує висока якість обслуговування у будь-якому куточку світу, де є представництво цієї компанії.

Bosch Car Servise є й у Рівному та на Рівненщині. Звернувшись до цієї станції технічного обслуговування у Рівному, будьте певні, що вас очікує:

• Найвища компетентність працівників, яка забезпечена досвідом і стандартами компанії «Бош».

• Сервіс, який здатен вирішити найрізноманітніші проблеми й задачі, які стосуються обслуговування автомобілів.

• Справедлива й обґрунтована ціна.

• Будьте певні – усі гарантії від виробника збережуть, оскільки всі види ремонту та обслуговування відбуваються строго у відповідності зі специфікаціями автовиробника.

• Оригінальні запасні частини Bosch, гарантія на які дійсна аж цілий рік.

Крім того в «Бош Авто Сервіс», як і в кожній подібній компанії, яка йде у ногу з часом, передбачена гнучка й універсальна система обслуговування корпоративних клієнтів. Корпорації, які звернуться до цього СТО у Рівному, отримують, крім вищеперерахованих, ще й такі переваги:

1. Корпоративна вартість на запчастини та роботи, які засвідчені відповідними договорами та іншим пакетом документів.

2. Доступніші ціни, ніж у станціях автовиробників.

3. «Бош» має велике географічне покриття, тож скористатися послугами СТО цієї фірми можна будь-де.

«Бош Авто Сервіс» - це команда високваліфікованих майстрів, оскільки тут особливу увагу приділяють освіті персоналу, обміну досвідом, забезпечення гідних умов праці: в сервісах технічного обслуговування Bosch працюють лише на сучасному, високотехнологічному обладнанню, яке відповідає вимогам сьогодення.

Звернувшись до «Бош Авто Сервіс» у Рівному, ви можете бути впевненими, що матимете справу із справжніми професіоналами!





На правах реклами