Ми у Facebook
03.05.2020, 16:40

Гороскоп на тиждень 4 - 10 травня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.


ОВЕН (21.03-20.04). Дотримуйтесь у всьому почуття міри, не забігайте вперед, і все складеться найкращим для вас чином. Зараз краще не рватися на перший план, набагато простіше контролювати ситуацію на відстані.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Сприятливий період для тих, хто не шукає легких шляхів. Саме час втілювати нові ідеї та сміливі плани. Не зупиняйтесь на досягнутому, дійте впевнено і без поспіху. Ваш козир - золота середина.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Удача посміхнеться людям ініціативним та креативним: це тиждень творчого підйому та вигідних пропозицій. Більшість труднощів залишилася позаду, але у вихідні будьте готові до непередбачених поворотів долі.

РАК (22.06-23.07). Тиждень порадує приємними подіями, які піднімуть настрій і наповнять позитивом дні на карантині. Вас можуть завантажити понаднормовою роботою, але й винагорода буде помітною.

ЛЕВ (24.07-23.08). Товариськість і чарівність допоможуть налагодити потрібні контакти, установити ділові зв'язки і знайти додаткові джерела доходу. Не всі ваші ідеї знайдуть підтримку, але в цілому очікує успіх. Бережіть добрі взаємини зі старими друзями.

ДІВА (24.08-23.09). На диво продуктивний та спокійний період. Не приймайте необдуманих рішень: обережність, навіть надмірна, зараз не зашкодить. У вихідні бажано обмежити контакти й не сприймати все близько до серця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Як би вам не сподобались невеликі паузи в роботі, не надто розслабляйтесь, інакше буде складно знову ввійти в колишній трудовий ритм. Займіться спортом, подумайте, як скинути зайву вагу.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Тиждень буде насичений подіями, й ви можете опинитися в епіцентрі усього, що відбувається. Стежте за новинами, щоб не пропустити щось важливе у вашій роботі. Можливі вигідні ділові пропозиції, удача у справах і в коханні.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Настав час освіжити погляд на життя, подумати про найближче майбутнє, а розумне планування допоможе побачити й підтягнути слабкі місця. Будьте обережні у висловах на чужу адресу у вихідні.

КОЗОРІГ (22.12-20.01). Можливо, вам не вистачає надійної підтримки та дружньої поради, але ситуація не настільки критична, як ви себе почали накручувати. Не відступайте від намічених планів, дійте потихеньку, і тоді зможете досягнути бажаного.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Зайва вразливість і дратівливість можуть спропокувати неприємні ситуації. Не варто випробовувати чуже терпіння, конфлікти вам зараз ні до чого. Бажано знайти компромісний варіант, який влаштує обидві сторони.

РИБИ (20.02-20.03). Гарний час для реалізації далекоглядних планів. Можливі зміни на особистому фронті, давня проблема вирішиться дуже просто. У вихідні постарайтеся ні з ким не сваритися й ні на кого не ображатися, навіть на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 квітня – 3 травня
Сонник на кожен день тижня

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ