Ми у Facebook
03.05.2020, 14:40

На Рівненщині закрили ще одне село (+ФОТО)

У селі Познань Рокитнівського району встановили контрольно-пропускний пункт. Тут зареєстрували вже шість випадків захворювання на COVID-19.
Рішення посилити карантинні заходи в населеному пункті, де проживає понад 2000 мешканців, прийняли 2 травня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС. Про це повідомив у Фейсбук голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.





“Відсьогодні на в’їзді в село в цілодобовому режимі чергують рятувальники, поліцейські, медики та прикордонники. Вони проводять температурний скринінг, дезінфекцію транспорту, перевіряють документи та з’ясовують причину приїзду. Також в межах населеного пункту обмежили пересування людей та рух транспорту з 20:00 до 8:00. Такі заходи необхідні, аби вберегти життя людей і не допустити поширення коронавірусної інфекції”, написав очільник Рівненської області.





Нагадаємо, із 28 квітня карантинний режим діє ще в одному селі – Зоря Рівненського району, де стався спалах інфекції - лабораторно підтвердили 28 хворих на Covid-19, з них чотирьох госпіталізували. Виїзд та в’їзд у Зорю контролюється на КПП, у самому селі обмежено пересування.

У суботу, 2 травня, у Зорі додалось 12 нових інфікованих коронавірусом. Тепер число хворих у Зорі становить 59 осіб – це один із найбільших спалахів у Рівненській області, інформує Суспільне.

До того майже місяць було закрите одне із найбільших сіл Рівненської області – Тинне Сарненського району, яке 27 березня стало першим осередком спалаху COVID-19. Із 16 інфікованих людей 5 померли. Зняти блокпости влада вирішила 24 квітня - після того, як два останніх тижні у селі не виявили жодного нового хворого.

Рівненщина: Рятувальники проводять дезінфекцію цілодобово

Тримають оборону: в яких районах Рівненщини не зафіксовано COVID-19

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами