Ми у Facebook
04.05.2020, 17:20

Так хочеться кави: рівняни опублікували петицію

На сайті Рівнеради набирає голоси петиція, в якій рівняни просять відновити продаж кави у місті: в закладах торгівлі, заправках та інших місцях продажу.

З початком карантину у Рівному припинили працювати мобільні кав'ярні, а через зачинення закладів харчування каву з собою не можна було взяти практично ніде. Рятувал заправки, але далі заборона перейшла і до них.

Нині ситуація трохи інша, в місті кілька закладів пропонують і їжу, і каву з собою. Тепер же рівняни зареєстрували петицію, яка б скасовувала рішення від 26 березня.

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:
26 березня 2020 року в місті було заборонено приготування кави та інших напоїв в закладах торгівлі, на АЗС, автомийках та в автоматах самообслуговування. Таке рішення не має ніякого протиепідемічного обгрунтування, натомість завдає збитків суб"єктам господарювання та позбавляє жителів Рівного можливості придбати звичні їм продукти. Дотримання закладами торгівлі санітарних норм дозволяє продовжити готування та продаж кави та інших напоїв, не завдаючи ні збитків магазинам ні незручностей рівненчанам.


ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ





На правах реклами