Ми у Facebook
15.05.2020, 09:20

Що все ж таки буде на місці кінотеатру "ЕРА" у Рівному

На місці колишнього кіноцентру "ЕРА" нарешті почалися ремонтні роботи. Що ж все таки буде у цьому приміщенні?

На території колишнього кіноцентру "ЕРА" розпочалася реконструкція. Тепер вже точно відомо, що буде на цьому місці - дозвіл на реконструкцію отримали власники мережі "АТБ". То ж зрозуміло, що замість кіноцентру на вулиці Гагаріна буде супермаркет.

“Ера” кіно на Гагаріна, 51: відомий кіноцентр закрили (+ФОТО)

Цільове призначення землі власники змінили через рішення міської ради, повідомив начальник міського управління державного архітектурно-будівельного контролю Микола Дядюсь, пише РадіоТрек:

- Забудовник змінив цільове призначення земельної ділянки через рішення Рівненської міської ради. Отримав містобудівні умови та обмеження в управлінні містобудування та архітектури для реконструкції кінотеатру під магазин.

Звернувся до нашого управління щодо отримання дозволу на виконання будівельних робіт та отримав його на підставі розробленої та затвердженої проєктної документації, експертного висновку та інших поданих документів.

Перевірки проводити наше управління і надалі не має права, оскільки порядок проведення перевірок зупинено постановою Кабміну від 18.03.2020





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ