Ми у Facebook
25.05.2020, 14:00

ДТП на Рівненщині: постраждали двоє людей [+Фото]

Аварія сталася вчора, 24 травня, близько 19 години у селі Милятин.
Поліцейські на місці події встановили, що 23-річний житель Києва, водій «Skoda Fabia», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням на заокругленій ділянці дороги, внаслідок чого автомобіль занесло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «Opel Zafira» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару автомобіль «Skoda» злетів у кювет.



Внаслідок ДТП постраждали двоє осіб. У водія автомобіля «Opel» медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом пальця руки, осаднення колін. У пасажирки іншого транспортного засобу, 23-річної киянки — закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, закритий перелом кісток тазу. Обох госпіталізували до Острозької центральної районної лікарні.



Водій автомобіля «Skoda» отримав незначні травми і від госпіталізації відмовився.



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Острозького відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва водії за зовнішніми ознаками були тверезі, однак у них відібрали зразки крові для визначення сп’яніння.

Чергування з рівненським спецназом: постріл біля школи [ЧАСТИНА 1] [+Фото]

Транспортні засоби поміщені на територію місцевого відділу поліції.





На правах реклами