Ми у Facebook
30.05.2020, 10:00

Після "Холостяка": як змінилося життя рівнянки після відомого шоу

Після фіналу проекту "Холостяк" усі глядачки з нетерпінням чекали постшоу, в якому учасниці поділяться своїми враженнями та розкажуть про життя після проекту. Рівняни ж чекали появи у студії землячки Аліни Ляшук. Що розповіла дівчина про життя після "Холостяка"?!

Нагадаємо, що у фіналі шоу холостяк обирав між гімнасткою Дашею та поетессою, моделлю Даною. В результаті Максим сказав, що серце йому підказало обрати саме Дашу.

У судії постшоу було чимало екс-учасниць проекту. Серед них і рівнянка Аліна Ляшук. Дівчина розповіла ведучому та усім присутнім про своє життя після проекту.

- Після того, як я покинула шоу у моєму житті сталася важлива подія, я пройшла кастинг на стюардесу. Зараз, так як і усі знаходжуся на самоізоляції, співаю та займаюся особистим розвитком, - зазначила Аліна.

Чому рівнянка покинула шоу "Холостяк"

На питання про те, чи не пов'язане рішення стати стюардесою з професію холостяка, адже він пілот. Дівчина жартувала, але всі присутні підкреслили, що родини пілота та стюардеси - це часті життєві історії.

Аліна не приховувала, що Максим і досі їй подобається, навіть запрошувала його кілька разів на побачення. На що холостяк зауважив, що "прощаючись з тобою я питав, що важливіше: кохати чи бути коханою...Тим самим хотів тобі сказати, що я не закоханий в тебе.

Аліна сказала, що тепер зрозуміла слова Максима.



Бажаємо Аліні знайти своє кохння поза межами проекту і бути безмежно щасливою!





На правах реклами