Ми у Facebook
31.05.2020, 23:03

Для чого протруюють насіння?

Немає на світі жодної аграрія або городника, який би не мріяв про шикарні врожаї, які забезпечать на майбутнє хороший прибуток або добрячий запас на зиму. Але нічого не буває само собою і для гарного врожаю доведеться добряче попрацювати, а також використовувати сучасні досягнення науки.
Саме для щедрого врожаю використовують протруйники – препарати за допомогою яких обробляють насіння перед посівними роботами. Протруйники знезаражують і захищають насіння. Таким чином майбутній паросток убезпечується як від конкретних загроз, так і від цілого спектра подразників.


Де купити протруйники?


Великий вибір протруйників доступний в магазині агропромислової продукції LNZ web. Просто перейшовши за посиланням lnzweb.com/ru/zzr/disinfectant, ви зможете знайти величезну кількість таких товарів, які мають наступні переваги, адже вони:

1. Від відомих виробників подібної продукції:

1.1. BASF.
1.2. Bayer.
1.3.DEFENDA.
1.4.Syngenta.


2. Можна купити протруйники для будь-яких типів насіння - від агрокультур до газонної трави. Всі одиниці товару давно відомі серед споживачів і не один рік користуються популярністю.

3. Препарати з різними діючими речовинами:

3.1. Бактерії роду Bradyrhizobium japonicum (штам 532 C), титр не менше 2x10⁹ живих КУО на 1 г препарат.
3.2. Імідаклоприд.
3.3. Азоксистробін.
3.4. Дифеноконазол.
3.5. Карбендазим.
3.6. Клотіанідін.
3.7. Металаксил.
3.8. Металаксил-М.
3.9. Піраклостробін і пенфлуфен.



Як отримати замовлений товар?


Всі замовлення з сайту lnzweb.com можна отримати Новою поштою в будь-який куточок України. При оформленні замовлення на суму більше 10 тисяч гривень, доставка безкоштовна. Крім цього, можна вивезти самому зі складу.

Оплатити покупки можна таким чином:

• За допомогою платіжних систем Visa або Mastercard.
• При отриманні товару.
• За допомогою банківського переказу.
Чому саме варто купувати в магазині LNZ web?
Згаданий магазин зручний і простий у використанні, оскільки має цілий перелік зручних і практичних фішечок:

• Ергономічне і продумане розташування рубрик на сторінці.
• Можливість поставити запитання онлайн.
• Детальний опис кожної товарної пропозиції.
• Блог з цікавими і корисними статтями.

Навіщо потрібно протруювати насіння?


Для багатьох аграріїв протруювання насіння – обов'язковий етап підготовки до засівання полів або городів. Не дарма в англомовних країнах цей процес носить назву «одягання насіння». І це дуже точна аналогія, адже посівний матеріал ніби одягається в своєрідну броню, що захищає його від шкідників, хвороб. Крім цього протруйник не дозволяє патогенним організмам проникнути в тканину насіння на період зберігання, а також своєрідним способом «постачає» їх новою енергією, необхідною для росту та розвитку рослини. При цьому, протруювання, як стверджують експерти, не несе шкоди ні майбутньому врожаю, ні самій землі. По суті, цей процес стає найпотужнішою гарантією зростання й розвитку врожаю, його захисту від великого числа шкідливих факторів.

Важливо також відзначити, що протруювання насіння - не дуже витратний спосіб отримати прибуток від реалізації майбутнього врожаю.

Які протруйники потрібно купувати?


Оскільки сьогодні врожай підлягає впливу не тільки окремо шкідників або окремо негативних факторів. Слід боротися комплексно, тому варто купувати протруйники від обох цих шкідливих явищ. Крім того, нині клімат капітально змінився, а тому краще купувати препарати з пролонгованим впливом.

А ще важливо купити протруйники в перевіреному і надійному місці – в агромагазині LNZ web!





На правах реклами