Ми у Facebook
03.06.2020, 18:00

На Рівненщині проведуть вебінари для співвласників багатоповерхівок

На Рівненщині пройдуть онлайн навчання для співвласників квартир в багатоквартирних будинках, ініціативних груп, ОСББ, представників управлінських компаній та енергоаудиторів.
Під час вебінарів тренери підготують слухачів до участі у Програмі «Енергодім». Нагадаємо, це новий інструмент від Фонду енергоефективності, що передбачає часткове відшкодування витрат на заходи комплексної енергомодернізації будинків.

Рівняни просять облаштувати у місті пішохідну зону

Навчання пройдуть впродовж червня. На онлайн уроках розкажуть, як отримати кредит на енергомодернізацію, вимоги до проєктної документації, як одержати підтримку співвласників щодо участі у програмі. Також йтиметься про зміцнення спроможності ОСББ, взаємодію виконавців з ЖКП, роботу зі збору платежів тощо.

Вебінари відбуватимуться за графіком, найближчий з них – вже завтра, 4 червня. Для участі необхідно зареєструватися (https://bit.ly/2XVFLaJ ).

Навчання організовані спільно з департаментом ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА в рамках співпраці з Фондом енергоефективності України та з проектом ЄС/ПРООН «HOUSES».






На правах реклами