Ми у Facebook
05.06.2020, 13:20

Повня у напівсутінках. Що робити під час місячного затемнення 5 червня

Увечері 5 червня - друге з чотирьох затемнень Місяця у цьому році. Ох і багато їх у 2020-му! Як впливає на нас астрономічне явище, коли єдиний супутник нашої планети опиняється в тіні Землі?
Напівтіньове затемнення Місяця 5 червня триватиме понад 3 години. Воно почнеться о 20:45 за Києвом й досягне максимальної фази о 22:25, коли Земля, Місяць та Сонце опиняться майже на одній лінії.

Під час напівтіньового затемнення Повний Місяць матиме трохи темніший вигляд, особливо його нижні частина. Щоправда, "кривавого Місяця" очікувати не варто - небесний супутник набуває багряного відтінку лише під час повного затемнення. Так кажуть астрономи.

А що кажуть астрологи, біонергетики, екстрасенси?

Місячні затемнення більше діють на емоції, ніж на вчинки та події, а ще більше - на жінок, ніж на чоловіків, а також на творчих, імпульсивних особистостей з чутливою та нездоровою нервовою системою.

Оскільки затемнення Місяця 5 червня 2020 буде під впливом Марса й ретроградної Венери, діятиме воно в основному на настрій, самопочуття, взаємини людей та на їхні доленосні рішення.

Астрологи радять: 5 червня та кілька днів після того будьте обережні в питаннях роботи, бізнесу, кар’єри. Акуратність, відповідальність, самоконтроль, самодисципліна – ось ваші життєво необхідні якості! Ви на порозі внутрішніх змін, які вплинуть на зміни у вашому професійному житті, ділової кар’єри, навчання, бізнесу, соціальних зв’язків.

Чого не можна робити під час місячного затемнення:

- призначати особливо важливі зустрічі, переговори, співбесіди;
- приймати рішення про звільнення з роботи;
- сперечатися, сваритися, загострювати конфлікти;
- починати важливі справи та проєкти;
- вирушати в поїздку;
- перебувати довго на вулиці під відкритим небом;
- робити хірургічні операції, ходити до стоматолога;
- робити стрижку, манікюр, педикюр, будь-які косметичні процедури, видаляти родимки та прищі;
- давати і брати в борг;
- дарувати й отримувати дорогі подарунки.
- одружуватия;
- спати вдень (болітиме голова).

Здоров'я вам та гарного настрою!







На правах реклами