Ми у Facebook
11.06.2020, 12:40

Яким буде “туристичний магніт” на Рівненщині?

За словами Президента невдовзі буде презентовано низку проектів у галузі туризму в різних регіонах, які можуть бути привабливими для інвестування. Зокрема, кожен регіон має визначити свій основний “туристичний магніт”, який приваблюватиме людей.

Що буде “магнітом” на Рівненщині? Які проблеми, плани на цю туристичну родзинку?

Заступник голови ОДА Сергій Гемберг відповів на запитання:


Вам сподобається – поблизу Рівного зацвіла яскрава фотозона


“Для нас розвиток туризму є одним із пріоритетів... У нас дуже велика історична спадщина, мальовничі місця, а ще ми маємо достатньо цікаві об’єкти і COVID-19 сильно змінює наше життя. Наші плани були відкориговані і багато людей, які цього року не зможуть відпочити за кордоном матимуть унікальну можливість відкрити для себе Україну, відкрити для себе Рівненщину. Ми перелаштувалися і зробили великий акцент якраз на промоції Рівненщини. Ми оновили бренд-бук. У нас новий сайт, нова концепція…
Одним із головних “туристичних магнітів” ми визначили Тараканівський форт, який входить в комплекс разом з Дубенським замком. Зараз іде процес передачі частини земельної ділянки, під яким стоїть Тараканівський форт, для ОДА. Тоді у нас буде наступний етап – наповнення змістом, стратегування даного об’єкту як “магніту” для Рівненщини…”.





На правах реклами