Ми у Facebook
12.06.2020, 16:00

Ведучі «Готуємо разом» оголошують марафон схуднення!

Багато хто скаржиться, що на карантині набрали «трішки» зайвих кілограмів. Ця проблема добре знайома і ведучим проекту «Готуємо разом». Тому тепер вони будуть не тільки готувати, а й худнути разом! Андрій Дромов і Андрій Доманський оголошують марафон схуднення!
Стартує він вже цієї неділі, 14 червня, о 09:00 на «Інтері» - в новому випуску кулінарної програми, присвяченому дієтичному меню.



«Зараз я важу майже 140 кг, - зізнається Андрій Дромов. - Стаючи на ваги, я й не думав, що набрав так багато! Дружина дуже переживає за мене і моє здоров'я, тому зайві кілограми неодноразово стають причиною наших суперечок. Так було прийнято рішення худнути».

Телеглядачі проекту «Готуємо разом» вже одного разу стежили за тим, як Андрій Дромов зменшувався в об'ємах. У 2016 році шеф-кухар побився об заклад зі своїм колегою Андрієм Доманським, що за рік зможе скинути 30 кілограмів, і виграв суперечку! Тому останньому довелося виконувати свою обіцянку і перепливати Дніпро в середині грудня.



Тепер же худнути будуть обидва Андрії! Минулого разу Доманський жартував над Дромовим і його стараннями скинути зайві кілограми, тепер же телеведучий вирішив по-дружньому підтримати колегу і випробувати на собі всі нюанси процесу схуднення.

Більше того, до марафону приєднався і оператор програми Сергій Колесников. «Ми порахували, що на трьох нам потрібно позбутися 65 кг, це вага середньостатистичного дорослого чоловіка, - розповідає Андрій Дромов. - Це складно, але будемо старатися. Особисто я хочу скинути 40 кг. Минулого разу я кинувся у вир з головою: різко скинув вагу, потім так само різко його набрав. Зараз я буду поступово прибирати шкідливі продукти з раціону: хліб, цукор, борошняне, швидкі вуглеводи - і підключу спорт».

Цього разу марафон схуднення у проекті «Готуємо разом» - без жорстких умов і рамок. Головна мета - скинути зайві кілограми. Ведучі будуть періодично зважуватися в ефірі, оцінювати успіхи один одного й обговорювати, хто і як схуд.

«Це марафон доброї мрії, щоб у всіх було хороше здоров'я і прекрасні відносини в родині», - пояснює шеф-кухар. Як і раніше, у програмі «Готуємо разом» на телеглядачів чекають рецепти різноманітних страв. Єдине, що під час марафону Андрій Дромов буде утримуватися від дегустації, пробувати приготоване шеф-кухарем в ефірі буде тільки Андрій Доманський.

Стартує марафон схуднення, звичайно ж, з випуску «Готуємо разом», присвяченого дієтичному меню. Починати розвантажувальний недільний день ведучі пропонують з закуски - відвареної індички з яблуком в листі салату.

ґ


Ця страва швидко готується, і у господинь зранку залишиться більше часу, наприклад, на заняття спортом.



Також в цьому випуску - рецепт легкого, але при цьому досить поживного курячого супу з квасолею і соусом песто.



А ще - стейк з цвітної капусти з диким рисом і соусом дзадзикі.

Приготувавши і спробувавши ці страви, телеглядачі зможуть переконатися, що процес схуднення може бути легким і смачним!

Дивіться новий випуск програми 14 червня о 09:00 на телеканалі «Інтер». Готуйте і худніть разом з ведучими найкращого кулінарного проекту країни!

Текст і фото надала пресслужба телеканалу «Інтер».






На правах реклами