Ми у Facebook
13.06.2020, 09:57

Професійний «догляд» для вашого авто

Автомобіль - це своєрідне обличчя його господаря. Хочете справляти на оточуючих хороше враження? Тоді потурбуйтеся, щоб ваш автомобіль мав бездоганний вигляд. Допоможе вам у цьому сервісний центр "Dr. Struk", що розташований у Львові. Про те, які послуги надає сервісний центр, ми розповімо вам у нашій статті.

Які послуги надає сервісний центр "Dr. Struk"?


У львівському сервісному центрі "Dr. Struk" пропонують такі послуги для вашого автомобіля:
1. Хімчистка. У салоні вашого автомобіля не лишиться і сліду навіть від найстійкіших забруднень.
2. Реставрація машини. Працівники сервісного центру видалять усі подряпини на пластику автомобіля, відновлять первинний вигляд і якість шкіряних елементів салону, повернуть привабливий зовнішній вигляд керму автомобіля.
3. Полірування автомобіля. Ваша машина буде позбавлена від набридливих подряпин і плям зовні. Після процедури полірування автомобіль матиме такий вигляд, наче його щойно забрали з автосалону.
4. Полірування фар. Ця операція дозволить підвищити прозорість фар. А відтак, дорога під час руху автомобіля буде краще освітлюватися.
5. Озонація салону. Завдяки цій процедурі ви забудете про неприємні запахи в салоні автомобіля. Також звідти будуть видалені шкідливі мікроорганізми.

Реставрація машини - необхідна процедура для автомобіля. І вона повинна бути регулярною. Тільки регулярний догляд за автомобілем принесе бажаний результат, і машина буде завжди як нова.

Сервісний центр "Dr. Struk": переваги


Сервісний центр "Dr. Struk" має такі переваги:

• комплексний підхід до вирішення проблем клієнтів;
• приємні ціни за виконані послуги;
• гарантія високої якості виконаної роботи;
• професійні й досвідчені працівники, які вже не один рік працюють із автомобілями;
• виконання замовлень на якісному професійному обладнанні, що забезпечує хороший результат роботи та її відмінну якість.

Якщо здійснювати регулярний догляд за автомобілем, він віддячить вам хорошою й безперебійною роботою. А це - одна з головних речей для власника машини будь-якої марки.

"Dr. Struk" - мастхев для вашого автомобіля. Скористайтеся послугами сервісного центру "Dr. Struk" і переконайтеся, що ваша машина набуде досконалого вигляду після професійних процедур, які тут нададуть.





На правах реклами