Ми у Facebook
17.06.2020, 13:00

"Маємо багато важкохворих", - ситуація в одній з лікарень на Рівненщині

Сарненська центральна районна лікарня була визначена ще у березні одним із двох закладів, які надавали медичну допомогу пацієнтам з коронавірусною хворобою, яка ситуація у медичному закладі нині - читайте.
У Сарненській центральній районній лікарні визначено 128 ліжок для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19. 30 ліжок передбачено в інфекційному відділенні, 192 ліжка у перепрофільованих відділеннях, а також 6 ліжок у відділенні анастезіології та інтенсивної терапії. Станом на 16 червня є 22 пацієнти з підтвердженим COVID-19 у Сарненській ЦЛР.

Попри карантин рівняни сплатили на підтримку армії 149 мільйонів гривень

Крім того, у Сарненську центральну лікарню є масове поступлення пацієнтів з пневмонією, ознаками гострих аспіраторних захворювань, ще не підтвердженими на даному етапі на COVID-19…

- Ситуація контрольована. На жаль, маємо багато важкохворих, тому і піднімається питання щодо загострення захворюваності і загострення епідситуації, - говорить начальник управління охорони здоров'я Рівненської ОДА Олег ВІВСЯННИК. - У черговий раз прошу звернути увагу на дотримання усіх алгоритмів, які передбачені щодо поведінки мешканців нашої області під час епідемії в період карантину”.





На правах реклами