Ми у Facebook
17.06.2020, 11:53

Онлайн замовлення квітів і подарунків в Рівному та по всій Україні

Така послуга, як доставка квітів в Рівному та по всій Україні від flowers.ua/rovno гарантовано задовольнить запити навіть найвимогливіших клієнтів. Якщо ви не в змозі вручити букет адресатові особисто, наша кур'єрська служба зробить це замість вас. І зовсім неважливо в якому районі міста живе ваш адресат: в центрі або де-небудь на околиці, будь-яка обрана вами квіткова композиція буде сформована, упакована та доставлена ​​за вказаною адресою в чітко зазначений час. Ми доставляємо букети щодня, включаючи святкові та вихідні дні, в зручні часові проміжки ранку, дня і вечора. Потрібно доставити квіти чітко о дванадцятій годині? Не проблема, зв'яжіться з нашим менеджером, і ми зробимо все можливе, щоб ваше побажання було задоволено.

Завжди на зв'язку


Онлайн квітковий магазин в Рівному Flowers.ua гарантує цілодобову підтримку своїх клієнтів. Ми даємо вам можливість відстежити статус вашого замовлення та хід його виконання в будь-який момент, прямо на сайті. Більш того, менеджери нашого колл-центру цілодобово знаходяться на зв'язку і завжди раді проконсультувати вас з приводу будь-якого питання. Також, за бажанням, можна замовити фотозвіт процесу отримання посилки адресатом. Емоції одержувача будуть зафіксовані на фото (але тільки, якщо він погодиться) та відправлені вам. В такому випадку ви будете мати можливість на власні очі побачити щасливе обличчя власника вашого презенту.

Подарунки дітям, чоловікові, жінці


Перебуваєте в пошуках незвичайного подарунка чоловікові? Замовте йому подарунковий кошик з пляшкою міцного елітного алкоголю, сиром, ковбасками, оливками та фісташками. Давно не балували рідну дитину? Подарункова коробка з шоколадними батончиками, цукерками, жувальними гумками та повітряними кульками точно припаде їй до душі. Також на нашому сайті ви без зусиль знайдете подарунок для мами, дружини, колеги, начальника. Скористайтеся послугами компанії Flowers.ua, і ви гарантовано залишитеся задоволені.





На правах реклами