Ми у Facebook
17.06.2020, 16:20

Дитячі табори на Рівненщині поки не запрацюють

Рішення про відтепмінування дитячих таборів в Україні прийняли 16 червня. То ж з якого часу розглядають можливість оздоровлення дітей на Рівненщині?!
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні, що відбулося у вівторок, 16 червня, під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, ухвалила рішення щодо недоцільності відкриття дитячих оздоровчих таборів раніше 1 липня цього року.

Коли запрацюють дитячі табори на Рівненщині

За словами міністра, діти будуть приїжджати в дитячі табори з різних регіонів, в яких різна епідеміологічна ситуація, що може сприяти поширенню коронавірусу між регіонами України. До того ж в дитячих таборах перевірки встановили недостатній контроль за харчуванням дітей та порушення санітарно-гігієнічних норм.

У зв’язку з цим та у зв’язку з погіршенням сьогоднішньої ситуації з епідемією коронавірусу на Рівненщині в тому числі, відкриття закладів оздоровлення є передчасним. У той же час не виключають такого рішення, починаючи з 1 липня, але не раніше.





На правах реклами