Ми у Facebook
18.06.2020, 13:23

"Карантин, в принципі, не дуже змінив моє життя", - історія рівнянки

фото з rv.gov.ua.

ОГО оголосило нову творчу ініціативу, аби кожен мешканець Рівненщини міг розповісти про своє життя у цей незвичайний час - в період карантину.
В редакцію надійшов новий лист від читачки ОГО, рівнянки Олександри Руденко. Подаємо текст, зберігаючи авторський стиль:

фото Олександри Руденко
фото Олександри Руденко


Мій корисний карантин

«Все, що має початок, має й кінець…..», - з такими словами я входила в карантин. Тому, починаючи з квітня, я чекаю цього кінця…. Але…Але.. Карантин, в принципі, не дуже змінив моє життя, тому що я вже була, як півтора роки в декреті.

Карантин відкрив в мені різнобічні грані. Ще за тиждень до нього, я пройшла онлайн курси по таргетингу і почала опрацьовувати здобуті знання (створювати рекламу у facebook та instagram). Спочатку, я робила тільки собі рекламу, але згодом створила реклами трьом кампаніям і розробила свій власний чек-ліст з відео-інструкцією.

Також, я стала дуже багато готувати….Для мого чоловіка це рай. Особливо, йому подобаються мої млинці з куркою та грибами, сирний пиріг, м’ясо по-черкеськи і картофель «Гратен». Якщо потрібні рецепти, звертайтесь у мій instagram @alya__sokolova2107.

фото Олександри Руденко
фото Олександри Руденко



Ще одна грань мого карантину, це #всеукраїнськашколаонлайн. За фахом, я вчитель фізики і мені було дуже цікаво, як країна перейде на дистанційне навчання. Деякі уроки геть погано, не зрозуміло викладали, але фізику викладали добре. Більш того, я підсадила свого синочка, якому майже 2 рочки зараз, на ці уроки (уважно слухав) і в моєму instagram кожного дня я викладала в stories (і навіть ще викладаю!) тестові питання з фізики. Це цікаво і охоплюється дуже широка аудиторія (навіть, деякі зірки відповідають).
Отже, висновок такий: «Все що не робиться, робиться на краще»!



© Олександра Руденко, м. Рівне

Ви також можете прислати свою історію. Для цього вам слід дотриматися мінімальних умов. Читайте першу життєву історію від Галини Шостюк.





На правах реклами