Ми у Facebook
18.06.2020, 16:44

У Рівному 92-річна бабуся втерла носа коронавірусу

У Рівному 92-річна бабуся одужала від коронавірусу
Учора з інфекційного відділення Рівненської центральної міської лікарні виписали 92-річну бабусю, яка хворіла на коронавірус. Тетяна Гойчук перебувала там два тижні. Результати обох ПЛР-тестів були негативні і бабуся поїхала додому до рідних – доньки, сина, внуків і правнуків. Про це повідомляє Rivne media.

Свій 92-ий день народження, який був 12 червня, жінка зустріла у лікарні. Коли її на візку вивезли на вулицю, вона сказала: «Зайшла на своїх ногах і вийду на своїх ногах». На лікуванні Тетяна Гойчук перебувала разом з 66-річною донькою. Та потрапила у медзаклад у важкому стані, майже тиждень перебувала у реанімації. Перебіг Covid-19 у неї був набагато складнішим, ніж у матері.

За словами медиків, 92-річна жінка перенесла коронавірус легко, бо не мала інших хронічних хвороб. Та головне – була впевнена, що одужає. Найбільше хотіла повернутись додому і побачити правнуків. Обох уже виписали з лікарні.

Станом на 18 червня на Рівненщині виявили 2 499 випадків коронавірусу Covid-19. 50 людей померли від ускладнень, спричинених хворобою, а 1 379 пацієнтів одужали.





На правах реклами