Ми у Facebook
19.06.2020, 16:21

На Рівненщині у жахливій ДТП загинула малолітня дитина (+ФОТО)

Сьогодні, 19 червня, о 14:15 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» у селі Брищі Млинівського району.
Поліцейські попередньо з’ясували, що відбулося зіткнення двох зустрічних транспортних засобів: автомобіля «Hyundai» та вантажівки «ЗІЛ». Від удару позашляховик злетів у кювет.





Унаслідок ДТП загинула малолітня дитина. Обох батьків каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.



На місці події працюють слідчо-оперативна група Млинівського відділення поліції та обласного управління.



ОНОВЛЕНО
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Hyundai Tucson», 28-річний житель Луцька, втратив керованість транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою «ГАЗ», унаслідок чого позашляховик злетів у кювет.

Трирічна дівчинка загинула на місці події. Обох батьків, жителів Луцька, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У 24-річної жінки попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану ноги, а у 28-річного чоловіка — закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водій вантажівки, 54-річний житель Млинівського району, який у ДТП не постраждав, за результатами медичного освідування був тверезий. У нього також відібрали біологічні зразки.





На правах реклами