Ми у Facebook
21.06.2020, 12:40

Під час протестів у США застрелили 19-річного активіста

Ще один молодик отримав поранення та перебуває у критичному стані
Про це повідомляє "ЗІК".

У суботу, 20 червня, у Сіетлі (штат Вашингтон) під час акцій протесту проти расизму застрелили 19-річного молодика, ще одна особа поранена. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву поліцію.

Так, з 8 червня частину міста заполонили активісти, які протестують проти жорстокості з боку правоохоронців. Відомо, що люди заблокували вхід поліцейських до табору.

На перехресті у центрі Рівного - ДТП з п'ятьма постраждалими (+ФОТО)

Однак, цієї ночі поліція отримала інформацію про стрілянину в парку, в результаті якої постраждали двоє осіб. Правоохоронцям повідомили, що поранених госпіталізували. Невдовзі після цього один з постраждалих, 19-річний молодик, помер, інший перебуває у критичному стані в реанімації.

За даними правоохоронців, особу нападника не встановлено. Крім цього, у них немає підозрюваних, адже поліцію не пропускають до охопленої протестом частини. Зазначається, що вбивця досі на свободі та може бути небезпечним для інших людей.

Нагадаємо, у травні в США загинув афроамериканець Джордж Флойд у результаті жорстокого затримання поліцейськими.

Після цього по всій країні спалахнули масові протести, які супроводжувалися заворушеннями. Через деякий час схожі акції почали відбуватися і в інших державах світу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ