Ми у Facebook
21.06.2020, 00:17

Топ-3 надихаючі історії українських бізнес-вумен

Не наважуєтеся почати власну справу, тому що світ бізнесу належить чоловікам? Ми зібрали для вас кілька надихаючих історій про жінок, які доводять протилежне! Успіх героїнь надасть вам необхідної наснаги та допоможе прислухатися до власних креативних ідей.

Сервіс онлайн-навчання від Тетяни Єфименко


Освіта – головний особистий капітал сучасної людини. Саме на цій тенденції Тетяна Єфименко побудувала свій бізнес, відкривши онлайн-платформу EDUGET. Тут можна отримати навички з професійного чи особистого розвитку, «підтягнути» шкільні предмети. Користувачі платформи EDUGET отримують доступ до більш ніж 120 курсів за 15 різними напрямами. Для школярів розроблено понад 50 курсів, які допоможуть покращити поточні оцінки та підготуватися до ЗНО. Тільки за перший рік навчання на EDUGET пройшло більше 20 тисяч людей.

Скретч-карти від Ксенії Фурсової


Ксенія Фурсова разом із чоловіком заснувала бренд 1dea.me, який з маленького сімейного бізнесу швидко перетворився на відому в Україні марку. Компанія випускає яскраві скетч-карти та чудові постери для мандрівників, які надихають на активний спосіб життя. Сьогодні продукція 1dea.me популярна не тільки в Україні, але й за кордоном: Ксенія відправляє товари замовникам з США, Європи, Азії та Сходу.

Відкривайте українські бренди разом з Ганною Луковкіною


Ганна заснувала успішну мережу магазинів «Всі. Свої», які пропонують стильний, модний та якісний одяг, взуття, аксесуари виключно українських брендів. Тут можна знайти гардеробні рішення для чоловіків та жінок: все від білизни до зимових пальт. На сайті компанії можна додатково знайти посуд, домашній декор та текстиль, канцтовари, а також косметичні засоби.

Сьогодні маркет пані Ганни визнано найбільшим у світі магазином українських товарів, адже у його асортименті представлено понад 100 торгових марок. Додатково «Всі. Свої» проводить виставки та інші цікаві заходи, кожен з яких відвідують тисячі гостей та сотні підприємців. Це без перебільшення один з найуспішніших проектів українського бізнесу.

Саме такі історії надихають на відкриття своєї справи, не дивлячись на економічні коливання та бюрократичні перепони. Втілити свою мрію у життя може бути непросто, але цілком реально!



Статтю створено за підтримки сервісу мікрокредитування «Заплатка». Ми працюємо заради вашого добробуту, тому завжди готові підтримати починання молодих підприємців!





На правах реклами