Ми у Facebook
23.06.2020, 09:20

Як знайти хороше житло в Польщі?

Польща – це не тільки добрий сусід України, але й країна з високим економічним, туристичним та культурним потенціалом. Тут можна не тільки насолоджуватися гостинністю, але й навчатися чи працювати. Та у будь-якому випадку, слід подумати над тим, де знайти місце для життя.
В Польщі з легкістю можна орендувати, або й навіть, придбати власне житло. Найкраще звертати свою увагу на нові споруди – новобудови, які не мають довгої життєвої історії. Відшукати підходящий варіант можна в Інтернеті, головне – знати, де шукати. Один із найкращих варіантів – це новобудови на Atlant Estates.

Чому краще купувати або орендувати нерухомість саме в Польщі?


Польща – одна із розвинутих країн Західної Європи. Будучи частиною Європейського союзу, вона дотримується усіх високих стандартів ведення бізнесу, виробництва продукції чи будівництва, які притаманні на усіх теренах ЄС.

Аби пересвідчитися в тому, що ця країна не тільки займає своє успішне місце на європейському просторі, але й далі потужно розвивається, достатньо дізнатися кілька фактів про нашого сусіда, які дозволять уявити собі життя там:

1. Польща займає 25 місце з понад сотні держав у списку країн з інноваційною економікою.
2. Польща серед 19 країн, які найбільш підходящі для туризму.
3. Польщі навчальні заклади знаходять своє місце в переліку найкращих.
4. В Польщі оновлений транспорт, який зручний пасажирам.
5. Польща має багату історію, в тому числі й чимало архітектурних історичних шедеврів.

Говорячи узагальнено, Польща – це європейська країна з багатим минулим, надійним сьогоденням та оптимістичним майбутнім. Вона не тільки найбільш підходяща для спокійного життя, але й для ведення бізнесу. Важливо відзначити, що в Польщі можна претендувати на отримання грантів для розвитку молодого бізнесу, державна система часто надає пільги, а бюрократія хоча й прискіплива та занудна, але має чіткі правила, дотримання яких гарантують успіх.

Крім того, в Польщі безліч фахівців з України можуть знайти постійне або тимчасове місце роботи і, що найголовніше отримувати зарплатню часто на рівні з польськими громадянами. Саме тому, збираючись їхати в Польщу, варто приглянутися до тамтешньої нерухомості, аби залишитися на довший час.

Чим особлива польська нерухомість?


Як уже було сказано, польські будівельники послуговуються найновішими техніками будівництва з дотриманням усіх норм та технік. А численні перевірки різноманітних інституцій гарантують не тільки якість виконання робіт, але надійність використаних матеріалів.

Польські новобудови мають цілу низку яскравих рис:

Зручне планування квартир і будинку вцілому. Кімнати, розташування кухні та ванни, коридори – максимально ергономічно розплановані, тож користування безпроблемне.
Враховані усі потреби жильців. Встановлені пандуси та широкі дверні пройми будуть корисними не лише для людей, які користуються інвалідним візком, але й для літніх людей чи батьків з маленькими дітьми.
Естетичний вигляд. Часто будівлі (йдеться головно про багатоповерхівки) мають типовий фасад, але і він гарно оформлений, приємний оку.
Вторинний ринок теж «добротний». Будинки, які побудовані кілька десятиліть у минулому, зроблені «на славу» й цілком зручні для сьогодення, вимог сучасності.

Чим приваблює проект Atlant Estates?


Як уже було сказано, широкий спектр об’єктів нерухомості представлений в проекті Atlant Estates. На сайті можна знайти не тільки варіанти купівлі помешкання, але і його оренди. З допомогою цієї фірми ви зможете стати орендарем або власником будь-якого помешкання. Це особливо значимо для тих, хто приїжджає учитися в Польщу або перебирається на працю. Аби не перебиватися в гуртягах, готелях чи костелах, слід просто зайти на https://atlantestates.com/ і в повній мірі скористатися:

● Великою базою нерухомості – первинний і вторинний ринок.
● Детальним описом усіх об’єктів.
● Послугами з купівлі, продажу нерухомості, страхування і безліч іншого.
● Експерти Atlant Estate володіють не тільки професійними знаннями, але й розумінням усіх тонкощів місцевого ринку.

І багато іншого.

Запорука успішної довготривалої мандрівки в Польщу – хороше помешкання для життя, яке можна знайти з Atlant Estates!





На правах реклами