Ми у Facebook
24.06.2020, 17:20

На Рівненщині легше виїхати на заробітки, ніж в сусіднє село

Саме так говорять про нинішню ситуацію з перевезеннями на Рівненщині. Адже міжрайонні перевезення в області заборонені, у той час коли в обласному центрі випустили на маршрути увесь громадський транспорт.

А ті, що хотіли виїхати за кордон на заробітки, вже теж можуть вільно це робити. Бо маршрутки з легкістю пропонують доїзд у сусідню Польщу, в Іспанію, Італію та інші європейські країни.

По області курсують маршрутні автобуси, які привозять людей до обласного центру з районів, також їздить транспорт і між районами. Але обласна влада запевняє, що всі ці перевезення незаконні. Адже дозволу в облдержадміністрації через продовження карантину перевізникам не давали.

Міжобласне транспортне сполучення не відновлюється – що кажуть в ОДА

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій ПОДОЛІН зауважив, що вже дали вказівку органам поліції та контролю на дослідження таких речей та зупинки нелегальних перевезень. За його ж словами, говорити про відновлення руху транспорту можна говорити не раніше четверга-п’ятниці. Адже саме в ці дні планують провести чергове засідання обласної комісії ТЕС та НС.





На правах реклами