Ми у Facebook
25.06.2020, 12:52

Рівненська команда почала з перемоги

фото з futsal.rv.ua.

Футзальний клуб “Рівнестандарт ДЮСШ 4” з вольової перемоги розпочав фінальну частину Чемпіонату України з футзалу серед команд другої ліги, яка сьогодні, у середу 24 червня розпочалася у місті Городенка, що в Івано-Франківській області
В першій грі проти команди “Геологія” з Кременчука, рівняни першими пропустили двічі. Переломити хід гри вдалося в середині другого тайму. Романа Дацюка збили у штрафному майданчику, а Тарас Прислупський реалізовує пенальті, дуже швидко, той же Тарас Прислупський зрівняв рахунок – 2:2. Не встигли суперники прийти до тями після такого “холодного душу”, як Роман Дацюк самотужки “розібрався” з оборонцями та прокинув м’яча повз воротаря. Заключні хвилини “геологи” грали з “п’ятим польовим”, і Дмитро Ситник зумів “обікрасти” суперника та влучно запустити м’яча у ворота опонентів. В підсумку перемога 4:2. У четвер 25 червня о 15:00 рівняни зіграють свій другий матч в цих змаганнях, їх суперником буде команда “HUMAN” з Дніпра.

Медалі та форс-мажори команд ОСДЮСШОР у Чемпіонатах України

Як відомо, у фінальній частині Чемпіонату України серед команд другої ліги беруть участь 5 команд. Усі вони зіграють кожна з кожною в одне коло. За підсумками цього турніру буде визначений чемпіон та призери змагань.

За повідомлення з Асоціації футзалу Рівненської області.

Нагадаємо, у Рівному офіційно завершилась Аматорська баскетбольна ліга.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ