Ми у Facebook
28.06.2020, 07:35

До Дня Конституції у програмі «Готуємо разом» - популярні страви української кухні

28 червня - День Конституції України. Ведучі програми «Готуємо разом» на телеканалі «Інтер» запрошують телеглядачів відзначити цей день за святковим столом і приготувати разом традиційні страви української кухні.
Українська національна кухня - одна з найсмачніших і колоритних в світі. Вона формувалася протягом багатьох століть і ввібрала в себе кулінарні традиції різних народів.



«Я багато подорожую і спілкуюся з представниками різних країн, тому можу сміливо заявити, що сучасна українська кухня займає хороші позиції на світовому ринку, - говорить шеф-кухар «Готуємо разом» Андрій Дромов. - Це відбувається не завдяки державі або спеціальним програмам - на новий рівень українську кухню виводять прості люди, справжні фанати і фахівці своєї справи. Вони показують світові, та й самим українцям, що наша кухня - це не тільки борщ, галушки та вареники. Це, в першу чергу, багаті традиції та смачні локальні продукти. Я сам дуже люблю українську кухню, ціную її і несу в маси».


У новому випуску «Готуємо разом», який глядачі побачать на «Інтері» в неділю, 28 червня, о 09:00, шеф-кухар Андрій Дромов поділиться трьома рецептами традиційних українських страв.



Перша страва - картопляні палюшки зі шкварками, смаженою цибулею і бринзою. Головний плюс - готується швидко і з простих продуктів.



Також у цій програмі глядачі дізнаються секрет приготування ароматної печені по-домашньому та кручеників зі свинини з сиром та грибами. Ці страви здатні пробудити апетит навіть у самих вибагливих гурманів. А Андрія Доманського взагалі надихнуть на спів!



Крім того, телеглядачів чекає незвичайний екскурс в минуле: ведучий розповість, як формувалася наша улюблена українська кухня і як її описували в своїй творчості Іван Котляревський і Микола Гоголь.

Не пропустіть новий випуск програми «Готуємо разом», присвячений стравам української кухні, - цієї неділі, 28 червня, о 09:00 на «Інтері».

Текст і фото надала пресслужба Інтер.





На правах реклами