Ми у Facebook
30.06.2020, 16:10

Ріхтер ФерроБіо – дієтична добавка для відновлення рівня заліза

Вважається нормою вміст в нашому організмі близько 4 грамів заліза. З різних причин запаси поступово виснажуються і не заповнюються. Це призводить до дефіциту заліза, крайнім проявом якого стає залізодефіцитна анемія. Поширена патологія проявляється блідістю шкіри, запамороченнями і головним болем, шумом у вухах, ламкістю нігтів і випаданням волосся.
Також серед симптомів – погіршення апетиту, втома і сонливість, зниження працездатності, задишка в стані спокою, прискорене серцебиття. У жінок можливе порушення менструального циклу, у чоловіків – статеве безсилля, в дитячому віці залізодефіцит загрожує затримкою розвитку. Запобігти ще більш серйозним наслідкам дозволяє відповідне лікування. У відновленні рівня заліза допомагають різні препарати. До найбільш популярних відноситься дієтична добавка Ріхтер ФерроБіо (https://www.apteka24.ua/ferrobio-tab-40-diet-dob_4539001/) – ефективна і безпечна.

Спочатку залізодефіцитна анемія може протікати в легкій формі і проявлятися неяскраво вираженими симптомами. Коли дефіцит заліза стає все більш відчутним, посилюються симптоми і ознаки патології. При нестачі важливого мікроелемента клітини і тканини організму починають відчувати нестачу кисню, сповільнюється синтез колагену, порушується робота головного мозку, знижується імунітет. І це – тільки частина порушень, які можуть бути викликані залізодефіцитом. Для повноцінного функціонування організму необхідно відновити і підтримувати оптимальний баланс заліза. Один з найпростіших способів – курс спеціального препарату Ріхтер ФерроБіо, обов'язково узгоджений з лікарем.

Якими особливостями і перевагами володіє добавка




Унікальний засіб розроблений професіоналами угорської мультинаціональної компанії "Гедеон Ріхтер". Це найбільший в Східній і Центральній Європі виробник лікарських препаратів, який існує вже більше 115 років. Його продукція вигідно відрізняється:

• високою якістю,
• доведеною ефективністю,
• безпечністю для здоров'я,
• ціновою доступністю.

Дієтична добавка випускається у вигляді таблеток, кожна з яких містить 519 мг гемоглобіну і 81 мг сульфату заліза. Також склад доповнений мікрокристалічною целюлозою, гідрофосфатом кальцію, діоксидом кремнію та іншими відбірними речовинами. Він ретельно продуманий досвідченими експертами для задоволення підвищеної потреби організму при залізодефіциті, але без будь-якої шкоди.

Препарат можна приймати тільки після консультації з кваліфікованим фахівцем. Для дорослих і дітей від 12 дітей рекомендована 1-2 таблетки на добу протягом трьох місяців. Такої добової дози цілком достатньо, щоб поступово відновити оптимальний рівень заліза в організмі. Правильний і регулярний прийом таблеток допомагає заповнити недолік мікроелемента, незамінного для забезпечення повноцінної роботи організму. Вони особливо підходять для вагітних, осіб похилого віку, для дітей в період активного росту і спортсменів.





На правах реклами