Ми у Facebook
06.07.2020, 14:39

Захисники України дають адекватну відповідь ворогам

За даними розвідки окупаційні війська РФ несуть втрати особового складу та техніки.
Командування операції Об’єднаних сил підкреслює, що у разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій, проведення штурмових дій чи здійснення обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику з метою придушення його вогневих засобів та припинення агресивних дій.

Так, за підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень з 29 червня по 5 липня склали:
загиблими – 13 осіб;
пораненими та травмованими – 15 осіб;
Окрім того, за минулий тиждень нашими воїнами знищено один автоматичний станковий гранатомет противника. Також ворог втратив пост радіоелектронної розвідки, окремий вузол зв’язку і автомобіль УРАЛ.

Про це повідомляє прес-центр ООС у мережі Фейсбук.

"Окремо варто наголосити, що в підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Все частіше зустрічаються випадки вживання алкоголю та наркотиків. Так, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння військовослужбовці гублять свою штатну зброю, влаштовують масові бійки в яких є загиблі та поранені. Командування підрозділів незаконної окупаційної влади стурбоване комплектацією своїх полків та бригад особовим складом. Адже кількість бажаючих, які приїжджають воювати за псевдореспубліки з РФ зменшується. Повним ходом триває агітація місцевого населення чоловічої статі поповнити ряди окупантів за 15 тисяч російських карбованців на місяць. Але марно, місцеве населення не має бажання служити окупаційній владі.
Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу", - йдеться у повідомленні.





На правах реклами