Ми у Facebook
09.07.2020, 12:37

На Рівненщині посилять контроль за вантажівками

фото з rv.gov.ua

Габаритно-ваговий контроль невдовзі запрацює на дорозі національного значення Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів».
Ваговий майданчик поблизу села Нова Любомирка Рівненського району був облаштований у 2018 році. Проте з часом його покриття почало руйнуватися. Тому тимчасово зважування там не здійснювалося.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль звернув увагу усіх причетних служб на необхідність відновлення роботи габаритно-вагового майданчика для збереження автошляху, особливо у період активної фази ремонту доріг.

«На території Рівненщини активно проводиться ремонт доріг в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво». Разом з тим, головне завдання не лише розбудувати, а й зберегти автошляхи. Тому сьогодні у Києві було розглянуто і погоджено схему організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів», - розповідає Віталій Коваль.

На цій дорозі велика інтенсивність руху, адже даний автошлях є міжнародним. Окрім цього, вантажівки перевозять велику кількість піску та щебеню із місцевих кар’єрів, що погіршує стан доріг.

«Зважування буде відбуватись на спеціальному майданчику. Служба автомобільних доріг усуне певні недоліки, після чого він запрацює», - зазначає начальник управління інфраструктури та промисловості ОДА Федір Мисюра.

Зараз на території Рівненської області працює 2 пункти габаритно-вагового контролю – пересувний поблизу Корця на трасі «М-06» та стаціонарний пункт в селі Опарипси Радивилівського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


На Рівненщині легше виїхати на заробітки, ніж в сусіднє село

Техніка для ремонту повернувся на дороги Рівненщини

У Білорусь пішки – на Рівненщині облаштують новий пункт перетину кордону





На правах реклами