Ми у Facebook
10.07.2020, 21:17

Теплові насоси для опалення: переваги використання сучасного обладнання

Опалення в будинку – питання, вирішення якого потребує особливої відповідальності з боку власника ще на етапі проектування. Чому? Від того, наскільки грамотно буде підібрано опалювальне обладнання, від якості його монтажу, залежатиме не тільки комфорт мешканців в холодну пору, а й рівень економії сімейного бюджету.
Чому варто надати перевагу саме тепловим насосам для опалення? Річ у тому, що теплові насоси володіють цілим переліком переваг, завдяки чому з кожним роком стають дедалі популярнішими.

Про які переваги йде мова?


1. Економічність. Теплові насоси, на відміну від традиційних газових та електричних котлів, вирізняються високою ефективністю роботи і здатні виробляти в 3-5 разів більше тепла, використовуючи для цього мінімум електроенергії. А якщо обрати комбіноване опалення «повітряний тепловий насос+газ», то рівень економії становитиме до 436%, у порівнянні з виключно газовим опаленням.
2. Функціональність. Крім традиційного обігріву приміщень, теплові насоси здатні повністю забезпечувати мешканців гарячою водою та охолоджувати будинок у спеку.
3. Високий рівень безпеки. Під час користування тепловими насосами повністю виключається викид шкідливих речовин, чого не можна гарантувати у випадку з газовими чи твердопаливними котлами. Завдяки цьому теплові насоси вважаються абсолютно безпечними не лише для людей, а й для навколишнього середовища.
4. Тривалий термін експлуатації. Удосконалена конструкція теплового насоса дозволяє продовжити його роботу на довгі роки. За умов правильного монтажу та дбайливого ставлення таке обладнання може безперебійно функціонувати на протязі 25 років і більше.

Якій компанії довірити проектування та монтаж опалення з тепловим насосом?


Для того, щоб зекономити час та кошти, оптимальним варіантом стане співпраця з професіоналами, які надають весь перелік послуг «під ключ». Про які послуги йде мова? Найчастіше сюди входить:

• проведення енергоаудиту;
• проектування системи опалення;
• доставка необхідного обладнання та монтаж командою професіоналів;
• здійснення пуско-налагоджувальних робіт;
• гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання.

Крім цього, варто узгодити умови співпраці. Найкраще, коли мова йде про укладання офіційного договору з прописаними зобов’язаннями, терміном виконання замовлення та вартістю послуг. Додатково можна поцікавитися досвідом роботи компанії в потрібного напрямку та відгуками реальних клієнтів.





На правах реклами