Ми у Facebook
14.07.2020, 13:26

Як вибрати вібратор: 6 корисних порад не-ханжам

«Як вибрати вібратор?» - питання, яке багатьох може збентежити. Ми допоможемо розібратися в видах вібраторів, особливості їх використання та гігієнічного догляду.

Хибний стереотип


Українки далеко не пуритани, тому секс-іграшки не повинні викликати святенницьке заперечення. Безумовно, існує якийсь стереотип, що ними користуються переважно сексоголіки, переситився одноманітністю сексуального життя, екстравагантні вамп-жінки або ж представники сексуальних меншин.

Втім, перші секс-іграшки були відомі людству ще 10 тисяч років тому. Про це свідчать знахідки археологів на території сучасного Єгипту та Італії. Тому стверджувати, що пристосування для сексуальних утіх - винахід «збоченій» сучасності - абсолютно неправильно.

Статистика свідчить, що лише 4-5% українок використовують секс-іграшки, в той час як англійок, наприклад, аж 43%. Безумовно, справа в культурному менталітеті і рівні життя.

Сучасні девайси для посилення чутливості і різноманітності інтимного життя стали набагато більш досконалий і багатофункціональні. Вібратор не завжди фаллической форми: їх налічується понад 20 видів, різноманіття кольорів (є і прозорі), розмірів і матеріалів зашкалює. Вібратор жіночий - найпоширеніший, втім, варіанти є і для пар, а також для різних зон стимулювання.

Кому рекомендовано?


Самотнім жінкам. Від самотності такий девайс, безумовно, не позбавить, але може скрасити і поліпшити настрій.

Жінкам, які хочуть розкрити свою чутливість або розширити рамки задоволення. Вібратор допоможе якісно простимулювати ерогенні зони хоча б тому, що за формою і управління вібрацією ринок пропонує багатий вибір.

Одностатевим або бісексуальним парам. У секс-шопах представлений досить широкий асортимент приладів для одностатевих пар. Серед найпоширеніших варіантів секс-іграшок - гей-вібратор, а також вібродевайси повноцінного сексу для пари.

Розкутим парам, які хочуть урізноманітнити свій секс. Дуже широкий вибір, так що все залежить від бажань пари.

У будь-якому випадку, вібратор допоможе досягти оргазму як С партнером, так і БЕЗ нього - особливо, якщо точно знати, що шукати і як вибирати.

Головне питання


Ринок налічує понад 20 видів вібраторів. Крім очевидних (вібратора вагінального і анального), є кліторальні, а також для подвійної стимуляції - анально-вагінальні, так звані вібратори-кролики (друга насадка для клітора у формі кролика).

Перше, з чим треба визначитися - на яку ерогенну зону ви плануєте впливати, наприклад:

• вагінальну;
• анальну;
• для точки G;
• кліторальну.

Потім визначитись, чи будете ви використовувати секс-іграшку в поодинці або разом з партнером. В цьому випадку потрібно вибрати вібратор розміром менше, ніж пеніс вашого партнера, щоб мимоволі не зачепити його самооцінку.

Види вібраторів


Вібратор анатомічної форми в зовнішньому дизайні. Сучасні виробники секс-іграшок створюють часом точні копії чоловічих геніталій, які правдоподібні ще й за рахунок матеріалу - особливого силікону. Класичний варіант приладу найрідше вибирають користувачі, у яких є діти, побоюючись, що вони випадково виявлять «тайник».

Вібратор-кролик.
Отримав таку назву через форми додаткового відростка для зони клітора - у формі вушок кролика / зайчика. Ця модель цінна тим, що вібрація у кожній частині іграшки незалежна і можна підлаштовувати стимуляцію тієї чи іншої зони.

Вібропулі. Це свого роду міні-вібратори розміром приблизно з пальчиковую батарейку. Їх можна рекомендувати тим, хто вперше зважився спробувати вібруючий стимулятор ерогенних зон. Цей тип вібратора підходить як для «класичного» внутрішнього застосування, так і для зовнішнього впливу, наприклад, на зони клітора, грудей.

Вібратори-прищіпки. Особливий вид - і за формою, і за функціональними особливостями, який застосовують без участі рук - він кріпиться на тіло. Він здатний стимулювати і ерогенну зону вагіни, і клітор. При цьому у дівчини повністю вільні руки - це сприяє польоту фантазії в еротичних іграх і дозволяє підвищити чутливість. Найвідоміший і крутий бренд, який спеціалізується на смарт секс-іграшках, - We-Vibe.

Міні-вібратори. Міні-девайси для ерогенною стимуляції можуть бути різної форми, проте їх особливість - мініатюрність. Наприклад, девайс у вигляді тюбика помади, а-ля брелок фаллической форми. Завдяки компактності, міні-вібратори можна брати в подорожі і бавитися хоч з партнером, хоч сам на сам з собою. Їх функціонал дозволяє вибирати кілька швидкостей і регулювати інтенсивність вібрації.

Вібратори-персні. Це підвид міні-моделей. Як зрозуміло з приставки, пристрій кріпиться на палець, його не потрібно тримати рукою.

Вібратор-масажер. Універсальний масажер з вібрацією, прообраз якого створила HITACHI. Так, саме з Magic Wand почалося «клонування» альтернативних вібромасажерів, які стали застосовувати для отримання сексуального задоволення. Зовні такі вібромасажери можуть нічим не нагадувати щось інтимно-еротичне. Однак їх відрізняє досить сильна вібрація, якої не можуть похвалитися класичні моделі.

Вібратори в стилі хай-тек. Ці девайси заворожують технологічністю і складністю механізму. Мало того, що вони химерно виглядають (кілька «відростків») - вони можуть бути як прозорі, так і кольорові, з фактурною поверхнею.

Вібратори для подвійного проникнення.
Тут все зрозуміло з назви. Існують секс-девайси, які одночасно можуть використовувати обидва партнера.

Для чоловіків. Девайси, призначені для масажу простати - як з лікувальною метою, так і з профілактично-еротичної.

Гігієна і зручність


Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена ​​секс-іграшка. Справа не тільки в тактильних відчуттях, він безпосередньо впливає на безпечне використання. Так ось, матеріал повинен бути гігієнічним, легко миється.

Що представлено на ринку:

1. Пластик (ABS). Найдешевший матеріал; тримає форму, але не гнучкий.
2. Метал. Медична сталь гігієнічна, гіпоалергенна, але вібратори з металу - завжди жорсткі, плюс досить однотипні. Один з головних плюсів - можливість використання різних мастил.
3. Гель, латекс. Матеріал приємний - гладкий, може бути яскравих кольорів. Плюси - гнучкість і одночасна пружність. Мінуси - не рекомендується використовувати, якщо є алергічна реакція на латекс. Заборонено дезінфекція спиртом - матеріал чутливий до такого впливу. Зберігати потрібно в індивідуальному боксі-чохлі. Призначений виключно для індивідуального використання.
4. Кібершкіра (Neoskin, Kiberskin). Це справжня знахідка секс-індустрії. За тактильним і зовнішніми характеристиками максимально близький до людської шкіри. Через це існують жорсткі вимоги щодо зберігання, дезінфекції та використання лубрикантів.
5. ПВХ-полівінілхлорид. Дуже практичний, простий в догляді. «Інтимні штучки» з нього можуть бути різноманітної форми. Головний плюс - можна застосовувати будь-які лубриканти.
6. Силікон. Відмінний універсальний матеріал. Іграшки з нього гладкі, пружні, легко дезінфікуються різними засобами, гіпоалергенні. Їх можна використовувати для ігор у воді, так як моделі з силікону найчастіше водонепроникні.

Керування

Найбільш поширений тип регулювання - кнопковий, але є також моделі з поворотною ручкою-реле, яка плавно регулює інтенсивність вібрації.

Найефектніші і просунуті моделі можуть мати дистанційне керування - за допомогою пульта (краще бездротової варіант, радіус дії до 6м) або взагалі через додатки на смартфоні.

Більшість сучасних секс-іграшок пропонують акумуляторний варіант живлення, хоча можна зустріти і моделі, що працюють від пальчикових батарейок або ж від мережі. Останній варіант підійде лише для вібраторів-масажерів за умови використання тільки в сухому приміщенні.

ТОП-6 порад


• Визначившись із зоною стимуляції, вибирайте форму вібратора: якщо є сумніви з розміром, краще беріть більше, ніж менше (виняток - анальні вібратори).
• З матеріалів практичніше вибрати силікон, так як він водонепроникний (обов'язково уточніть в специфікаціях).
• Бажано, щоб перший вібратор мав три режими - ви повинні зрозуміти, який підійде вам ідеально. Надмірні вібрації, за відгуками покупців, викликають протилежний задоволення ефект - оніміння.
• Практичною може бути опція заблокувати кнопки: щоб інтимний аксесуар не зміг випадково включитися, наприклад, коли ваш чемодан їде по транспортній стрічці.
• Якщо у вас є діти - краще вибирати вібратор НЕ анатомічно точної копії.
Гучність - враховуйте, наскільки голосно буде працювати моторчик. Краще вибирати максимально тихі моделі.
• З усього розмаїття варіацій вібраторів в секс-шопах рекомендуємо виробників з Німеччини, Швеції, США, Канади. Зверніть увагу, що китайські підробки (паранеймінг) фірмових іграшок часто складно відрізнити. Мабуть, головна відмінність - підозріло низька ціна і якість. Гарантія також вкрай важлива. Краще, якщо гарантію видав продавець, а не виробник, інакше відправка, наприклад, в США обійдеться дуже дорого. Якщо планується покупка вібратора в онлайн магазині, варто уточнити, чи надає він гарантію анонімності.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини