Ми у Facebook
16.07.2020, 12:43

На Волині послабили карантин

В сусідній області запровадили кілька важливих послаблень карантинних заходів.
За поданням головного санітарного лікаря області, враховуючи епідситуацію та постанову КМУ №588 від 8 липня 2020 року, члени комісії ТЕБ та НС проголосували за деякі пом’якшення карантинних норм. Дозволили пасажирські перевезення міжобласного, міжміського, приміського сполучення та відвідування дошкільних закладів. Окрім того, скасували обмеження щодо роботи закладів розміщення (бази відпочинку, санаторії тощо). Однак, важливою умовою залишається обов’язкове дотриманням вимог, що встановлені головним санітарним лікарем України.




Також взяли до виконання вимоги постанови КМУ №588 щодо пом’якшення карантинних вимог для розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування (кінотеатрів, ресторанів, кафе, барів тощо). Вищеперерахованим закладам дозволено працювати з 7.00 до 23.00.

«Усі ми розуміємо, що людям треба працювати, аби забезпечувати себе та утримувати сім’ї. Ми розуміємо, що хоче працювати на повну потужність бізнес, а люди, окрім роботи, повинні мати можливості для відпочинку та дозвілля, – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. – Разом із цим, пандемія ще триває, тому ми повинні навчитися жити в умовах карантину».

За повідомленням з Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації Волинської ОДА.

Нагадаємо, Волинь лідирувала в коронавірусному антирейтингу – підтвердили 84 нові випадки. Замкова площа Луцька залишилась без головної принади через буревій.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ