Ми у Facebook
16.07.2020, 13:18

В Україні почалися зйомки фільму "Бурштинові копи"

фото з tvoemisto.tv

В Києві уже розбили тарілку - почалися зйомки повнометражної комедії Аліни Бухтіярової "Бурштинові копи". Фільм став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну підтримку розміром 11 млн 625 тис. грн. (75% загальної вартості виробництва фільму).
"Бурштинові копи" створюють на замовлення телеканалу НЛО TV, виробництва Кінокомпанії ТОВ "КіноХіт Ю Ей", за підтримки Державного агентства України з питань кіно, медіа-холдингу "Медіа Група Україна", телеканалів "Україна" та НЛО TV, студії "Мамахохотала" та технічно-консультаційної підтримки Національної поліції України, Національної академії внутрішніх справ України.


фото з usfa.gov.ua.
фото з usfa.gov.ua.


За сюжетом, патрульний Максим (Євген Янович) із дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але журналісти заскочили Максима під час чергування з напарницею в нестатутній ситуації. За це Максима переводять з Києва до селища глибоко в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан (Олег Маслюк) "переходять дорогу" бурштиновій мафії. Чи зможе Максим знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного Бурштинового Барона? І що має зробити звичайний патрульний, аби кохана його пробачила?

Прем’єра фільму запланована на лютий 2021 року.

Про це повідомляє Держкіно, usfa.gov.ua.

Нагадаємо, Олег Сенцов зніме фільм "Носоріг". Мають початися зйомки за книжкою Кузьми Скрябіна. "Кінопотяг" з України їде на Великобританщину.





На правах реклами