Ми у Facebook
19.07.2020, 06:00

«Інтер» покаже прем'єру ювілейного концерту Наталії Валевської

У неділю, 19 липня, о 06:20 на «Інтері» - телепрем'єра ювілейного шоу Наталії Валевської «Палала», присвяченого 15-річчю творчої діяльності співачки.

Рівно 15 років тому, в 2005 році, Наталія Валевська стала переможницею проекту «Шанс» на телеканалі «Інтер». Це переломна подія в її житті, адже в один момент співачка стала відомою не тільки в Україні, а й за її межами. «До цього проекту я була маленьким артистом в маленькому містечку, а після «Шансу» отримала величезну популярність! Адже «Інтер» дивляться в усьому світі, - розповідає співачка. - Тому я рада, що концерт, присвячений моєму творчому ювілею, першими побачать саме глядачі «Інтера» - каналу, з якого для мене все починалося».



В ювілейному концерті прозвучать популярні хіти артистки, нові композиції та переспіви улюблених народних пісень. На глядачів чекають яскраві номери, унікальні декорації, світлове шоу і спецефекти - Наталія Валевська навіть з'явиться на сцені у вигляді... голограми! Підготовка до цього концерту тривала більше року, а сама співачка виступила також як співпродюсер шоу. «Щоб показати глядачам дійсно якісне шоу, нам довелося заморочитись, - каже Наталя. - Ми брали для цього концерту все найкраще. Наприклад, в декораціях використовували не цілісний екран, а розсувний. Таку складну технологію часто використовують світові зірки».



Наталія Валевська також дивуватиме шанувальників несподіваними образами. Спеціально для шоу «Палала» артистка шила унікальні костюми. «Не було жодного придбаного наряду - ми все створювали з нуля з найскладніших лекалами, розробленим дизайнерами, - розповідає співачка. - На виготовлення костюмів пішло кілька місяців. Наприклад, щоб пошити спідницю з зображенням Лас-Вегаса - мого улюбленого міста, - навіть створювали тканину з ексклюзивним принтом». Щоправда, через особливості деяких сценічних убрань та їхньої ваги Наталії довелося відмовитися від багатьох танцювальних трюків і підтримок.



Зате артистка влаштувала масштабний танцювальний флешмоб під пісню Let's Dance. «Де б я не виступала з цією композицією, завжди разом зі мною під неї починають танцювати навіть найбільш стримані глядачі, - розповідає артистка. - Вважаю, що танці - це хороша терапія для скидання негативу».

Не обійдеться і без дуетів. На глядачів чекає чуттєве виконання пісні «Нам не жити одне без одного» - Наталія Валевська заспіває її разом з Владом Ситником. «Цей твір відрізняється від пісень з мого репертуару, - каже співачка. - Але він додав душевності у цей концерт. Після виступу глядачі в залі обдарували нас з Владом щедрими оплесками».

Також у концерті Наталії Валевської на сцену вийдуть інші колеги та друзі артистки - Ірина Білик, Наталя Бучинська, Діма Коляденко, Михайло Грицкан, М'ята, а також переможці українських та міжнародних шоу талантів.

Не пропустіть ювілейне шоу Наталії Валевської «Палала» - у неділю, 19 липня, о 06:20 на телеканалі «Інтер».



Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами