Ми у Facebook
24.07.2020, 18:03

«Поїхали»: на «Інтері» - прем'єра концерту Гаріка Кричевського

У неділю, 26 липня, о 06:50 «Інтер» покаже прем'єру ювілейного концерту відомого шансоньє Гаріка Кричевського - «Поїхали».
Кожен концерт артиста - це як сповідь в колі близьких і рідних. Адже тексти його пісень взяті з життєвих ситуацій, знайомі і зрозумілі всім. Це і лірика, і веселі композиції, і жанрові пісні. Найголовніше, за що цінують Гаріка Кричевського шанувальники, - його щирість.



Цієї неділі глядачі «Інтера» побачать фінальний концерт ювілейного туру артиста, приуроченого до його 55-річчя. Тур тривав два роки і проходив в різних країнах. Зі сцени прозвучать як улюблені хіти Гаріка Кричевського - «Киянка», «Мій номер 245», «Привокзальна», «Осінній вечір», «Мила моя», - так і пісні з нового альбому «Поїхали».



«Поїхали» - досить довгоочікуваний альбом для моїх шанувальників: він вийшов після 7-річної перерви, - каже Гарік Кричевський. - Багато слухачів вже просили нові пісні і питали, чому так довго немає нових альбомів. Невже я більше не буду їх записувати? Я пояснював, що неможливо контролювати творчий процес. Цього разу вийшла ось така перерва з виходом альбому. Але я задоволений результатом, отримав дуже багато хороших відгуків».



У концерті «Поїхали» Гарік Кричевський порадує телеглядачів не тільки новими піснями, але і дуетом з дочкою Вікторією. Дівчина пішла по стопах зоряного тата: теж закінчила медичний інститут, але серйозно захоплюється музикою.

«У Віки раніше була своя група, але навчання в медінституті займало дуже багато часу, і музичний проект довелося закрити, - розповідає співак. - Правда, захоплення музикою нікуди не поділося. Коли у доньки є можливість, вона час від часу співає на бек-вокалі у складі нашої групи. Це не так часто буває. Але якраз в ювілейному концерті вона виступала з нами. І, користуючись цією можливістю, ми заспівали з нею дуетом. Мені дуже приємно, коли Віка разом зі мною на сцені. І наш виступ дуже тепло прийняла публіка в залі. Сподіваюся, телеглядачі теж оцінять новий дует».



Не пропустіть прем'єру ювілейного концерту Гаріка Кричевського - цієї неділі о 06:50 на «Інтері».

Текст і фото - пресслужба Інтер.





На правах реклами