Ми у Facebook
27.07.2020, 17:21

Чи посилять карантин на Рівненщині: офіційний коментар

Сергій Подолін, скрін з відео РОДА

Карантин продовжили, але є ціла низка нових послаблень, але й росте кількість захворювань на коронавірус, тож чи можуть знову посилити карантин?
Кореспондент ОГО дізнався деталі:

«Ми згідно з постановою Кабміну маємо для розгляду 4 рівні захворюваності, які передбачають проведення тих чи інших заходів. Через нові дані щодо захворювання на Рівненщині, ми можемо потрапити у помаранчевий рівень, хоча й знаходилися нижче. Будемо відслідковувати, скоро отримаємо нові результати досліджень, порівняємо ці показники і подамо інформацію для Головного санітарного лікаря України й отримаємо відповідні рекомендації. Й на основі рекомендацій та рішень Кабміну прийматимемо рішення щодо адаптивних зон карантину в рівненських районах та на Рівненщині», - говорить заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, карантин на Рівненщині продовжили: що змінилося? Лікарні на Рівненщині заповнюються хворими. У період з 1 по 31 серпня 2020 Україну буде поділено на 4 зони залежно від рівня захворюваності на коронавірус – “зелену”, “жовту”, “помаранчеву” та “червону”. У цих чотирьох зонах будуть запроваджені різні ступені карантинних обмежень.





На правах реклами