Подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
28.07.2020, 15:15

Готуємо вдома: незвичайні "вареники" з абрикосами на сковороді

Такого ви ще точно не куштували!
Пропонуємо вам дуже цікавий рецепт "вареників" на сковороді. Звичайно, в прямому сенсі, варениками цю страву назвати можна лише умовно. Однак виходить дуже смачні ласощі з сирного тіста з начинкою з ароматних абрикосів. Потіште своїх близьких, ми впевнені, що всім сподобається смак, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Абрикоси — 7-8 шт.
Цукор — 100 грамів
Яйця — 2 шт.
Сир — 70 грамів
Молоко — 60 мл
Борошно — 100 грамів
Рослинна олія — 1 ст. л.
Сіль — 1 дрібка

Спосіб приготування

Яйця розділити на білки і жовтки. Білки відправити в холодильник.

Жовтки, сир і цукор (без 1 ст. л.) збити блендером.

Додати молоко і борошно, замісити тісто.

Охолоджені білки збити з дрібкою солі в пишну масу і додати до тіста, обережно їх вмішуючи.

Абрикоси порізати і додати до них столову ложку цукру.

Сковороду змащуємо рослинною олією і добре нагріваємо.

На розігріту сковороду вилити 1/3 частину тіста і через кілька секунд на одну половину викласти 1/3 частина абрикосів. Як тільки тісто знизу схопиться, обережно загорнути на абрикоси.

Обсмажуємо ще хвилину на іншій стороні.

Таким чином готуємо ще 2 «вареника».
Коментарі: